Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Ontdek de vacature!

Referenties

Plaats:
Panningen
Naam:
ilaenhenny
Geplaatst op:
28-02-2021
Berichtje:
Ook bij ons is de keuken erg mooi geworden na renovatie door Joop en zijn mannen,alles van t begin tot het einde prima verlopen alles vlgs afspraak,wij zijn zeer tevreden.
Plaats:
Heythuysen
Naam:
Romeo Battistella
Geplaatst op:
14-02-2021
Berichtje:
Super keukenrenovatie door ACP. Professioneel advies en (de)montage keuken kastjes en koelkast Werkzaamheden op goede en fijne manier uitgevoerd. Zeker aanrader!
Plaats:
Reuver
Naam:
Rody van der Moolen
Geplaatst op:
12-02-2021
Berichtje:
Ook onze keuken is in oktober 2020 geheel volgens verwachting gerenoveerd door ACP. Het gehele traject is erg soepel verlopen, vanaf de eerste prettige en ongedwongen kennismaking, het advies in de showroom, het doorspreken van de offerte en ten slotte de uiteindelijke plaatsing, tweemaal één dag. De monteurs zijn vriendelijke harde werkers, weten duidelijk wat ze doen en bovenal erg netjes! Die laten werkelijk geen stofje achter. Totale ontzorging. Absolute aanrader!
Plaats:
venlo
Naam:
Bart en marij haenen
Geplaatst op:
08-02-2021
Berichtje:
vandaag de keukendeurtjes door monteur Jan teruggeplaatst,tot onze volle tevredenheid .Alles is volgens afspraak afgehandeld. Geen moment spijt.
Plaats:
REUVER
Naam:
H.M.
Geplaatst op:
20-01-2021
Berichtje:
Zojuist is de monteur Jan vertrokken nadat hij vanmorgen onze nieuwe frontjes heeft geplaatst. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de frontjes voor onze keuken en ook zeer tevreden over de vriendelijkheid en vaardigheden van de monteur. We zullen zeker reclame maken voor uw bedrijf. met vriendelijke groeten, Hans en Wilma Hendriks
Plaats:
Neeritter
Naam:
Yvonne
Geplaatst op:
17-12-2020
Berichtje:
We hebben nieuwe frontjes geplaatst gekregen en de overige delen zijn geverfd. Het is supermooi geworden! Goed werk geleverd!
Plaats:
Deurne
Naam:
Frans en Ria Bouwmans
Geplaatst op:
16-12-2020
Berichtje:
Ook bij ons is het resultaat verbluffend, het is gewoon een nieuwe keuken geworden. Joop heeft goede en duidelijke adviezen gegeven. Patrick is op en top een vakman, zeer accuraat en stipt en ook hij gaf tijdens zijn werkzaamheden nog goede adviezen. Zeer goed team en zeker aan te raden, ook vrienden van ons staan inmiddels als klant geboekt
Plaats:
Heel
Naam:
Kitty en Frans Korten
Geplaatst op:
15-12-2020
Berichtje:
Onze keuken is prachtig gerenoveerd door ACP. Echt een plaatje! Het hele traject verliep buitengewoon soepel: het heldere, inleidend gesprek met Joop, goede tips en adviezen. Vervolgens de zeer deskundige montage van de monteurs Patrick en Jan, ook met goede tips en adviezen en allebei prettig in de omgang. In twee dagen zat het werk erop en hebben de monteurs de keuken opgeruimd en netjes achtergelaten. Kortom: voor een keukenrenovatie is ACP zeker aan te bevelen!
Plaats:
Hegelsom
Naam:
Helmie
Geplaatst op:
11-12-2020
Berichtje:
We hadden geen idee hoe onze keuken (gerenoveerd) eruit zou moeten zien. We kregen goede tips en advies van Joop. Het resultaat is verbluffend. Super!!! Bedankt mannen, zeer vakkundig werk geleverd.
Plaats:
Melick
Naam:
Th.Louw
Geplaatst op:
19-11-2020
Berichtje:
Uitvoering werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak, wij zijn zeer tevreden. P.S. Dit ook met in achtneming van de geldende Corona maatregelen.

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.