Referenties

Plaats:
Geleen
Naam:
Wil op den Camp
Geplaatst op:
28-11-2019
Berichtje:
Super tevreden met de werkwijze en afspraken met de Foliedokter. De monteur was een hard werkende, meedenkende en vriendelijke persoon. Een goede aanrader.
Plaats:
Helden
Naam:
Thea en Ton van Grinsven
Geplaatst op:
27-09-2019
Berichtje:
Helemaal happy met onze gerenoveerde keuken en ook nog een deel nieuwe keuken en apparatuur. Monteur is een geweldige harde werker en alles is super volgens afspraak gegaan. Helemaal blij mee en een aanrader.
Plaats:
Grubbenvorst
Naam:
J.Holla
Geplaatst op:
12-07-2019
Berichtje:
Spontaan, vriendelijk, vakkundig, eerlijk, oprecht, meedenkend, punctueel, vakwerk...met als resultaat zeer tevreden eigenaren van een gerenoveerde keuken!! John en Inge, Grubbenvorst.
Plaats:
Blerick
Naam:
Familie Lehnen
Geplaatst op:
01-07-2019
Berichtje:
Geacht ACP team, Na een goed gesprek op locatie van jullie bedrijf waren wij over stag, de renovatie van de keukendeurtjes was een volgende fase ingegaan. De toezeggingen van demontage, ontdoen van de folie, bewerken, uiteindelijk aflakken en weer herplaatsen van de keukendeurtjes was een minutieuze timing. Het klopte precies zoals afgesproken. We hadden even een echte open keuken, maar daarna was het weer een plaatje om gezien te mogen worden. Daarom mag iedereen het dan ook weten hoe tevreden wij zijn met het uiteindelijke eind resultaat. ACP team, hartelijk dank voor dit mooie vakwerk. Familie Lehnen
Plaats:
Heythuysen
Naam:
Fam. Menting
Geplaatst op:
24-06-2019
Berichtje:
Na 15 jaar liet de folie van de keukenkastjes los en waren het aanrechtblad en spatwand aan vervanging toe. Dus ACP gebeld. Een geweldig bedrijf. Er wordt meegedacht, tips en oplossingen aangedragen en zeer vakkundig werk afgeleverd. Nick voelt precies aan wat wij willen en Patrick komt dat zeer vakkundig waarmaken (terwijl we heel gezellige gesprekken voeren). Wij zijn erg blij met onze vernieuwde keuken. Zo kan het ook in deze wegwerp maatschappij. Top!
Plaats:
Neerkant
Naam:
fam Vossen
Geplaatst op:
28-04-2019
Berichtje:
Ook wij hebben onze bijna 25 jarige keuken laten renoveren. De werkzaamheden verliepen prettig, zeer vakkundig en gedreven. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen ACP zeker aanbevelen!
Plaats:
Deurne
Naam:
Fam van Lieshout
Geplaatst op:
23-04-2019
Berichtje:
Na onze keukenbrand in februari is onze keuken afgelopen vrijdag, 19 april, keurig hersteld. ACP keukens bedankt voor het advies, jullie deskundigheid en de geweldige service en afwerking! Alles ziet er weer tip top uit. Wij zijn er ontzettend blij mee. Nogmaals onze dank!
Plaats:
Roggel
Naam:
M. Van de Laar
Geplaatst op:
22-04-2019
Berichtje:
Klantvriendelijk, servicegericht en vakmanschap van offerte tot oplevering. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit.
Plaats:
Weert
Naam:
Van Dooren
Geplaatst op:
30-03-2019
Berichtje:
Bedankt Mannen van ACP. Voor het meedenken en advies en voor het vakwerk dat geleverd is. We zijn erg blij met het resultaat. Top bedrijf!!!!
Plaats:
roermond
Naam:
hodzelmans
Geplaatst op:
25-01-2019
Berichtje:
Beste mensen, Gisteren werd de renovatie van onze keuken perfect afgerond.Mede door het vakmanschap van de betreffende monteur zijn we super tevreden.Kwaliteit,levering en plaatsing precies volgens afspraak.Complimenten aan allen. Aan te bevelen voor alle mensen die keuken we upgraden,.

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.