Referenties

Plaats:
Roermond
Naam:
Ria en Theo
Geplaatst op:
19-04-2020
Berichtje:
Ons huis was na 26 jaar aan een andere keuken toe. Eerste idee was helemaal vernieuwen. Alles er uit. Maar we zagen als een berg op tegen het vele werk. Omdat ook de keuken indeling hetzelfde zou blijven, de ruimte leent zich niet om er een andere indeling van te maken, toch eens verder gekeken en zo bij ACP terecht gekomen. Het resultaat mag er zijn, alles weer als " nieuw". Nieuwe afzuigkap, inductiekookplaat, mooie combioven etc. Mooie deurtjes, soft-closed scharnieren, extra lade. Patrick was steeds netjes op tijd, werkte rustig door, gaf een paar goede tips. Totaal geen rommel, alles netjes opgeruimd. Nieuwe vloer laten leggen door " buurman" van ACP. Goede samenwerking zodat ze elkaar niet voor de voeten liepen. Als we nog eens een keuken willen gaan we zeker weer voor ACP. Helaas door het Coronavirus nog geen kijkers gehad, wel foto,s doorgestuurd en een aantal mensen warm gemaakt om eens te gaan kijken bij ACP.
Plaats:
Venlo
Naam:
Fam. Hendrickx
Geplaatst op:
03-03-2020
Berichtje:
Onze keuken was verouderd en de folie liet los. Met ACP een afspraak gemaakt. Prima gesprek met goed advies over alle mogelijkheden. Wij hebben gekozen voor een nieuw voorfront. Alle ingeplande afspraken prima nagekomen. zeer mooi werk afgeleverd. Wij zijn heel tevreden en raden ACP bij iedereen aan.
Plaats:
Maasbree
Naam:
Fam. van der Sterren
Geplaatst op:
26-02-2020
Berichtje:
De loslatende folie laten verwijderen en deurtjes een nieuwe kleur gegeven. Mooi resultaat. We zijn dan ook zeer tevreden over het deskundig advies en uitvoering van de renovatie. Top werk!
Plaats:
peperstraat
Naam:
Kerstjens L
Geplaatst op:
11-02-2020
Berichtje:
Ook wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keukendeurtjes Alles volgens afspraak wat betreft het halen en demonteren het terugplaatsen door een zeer vriendelijke monteur die zijn vak verstaat en het resultaat prachtig mooier als voorheen met de folie die er op zat .kan het iedereen aanraden .Mvg
Plaats:
weert
Naam:
gerard demeijer
Geplaatst op:
30-01-2020
Berichtje:
na aankoop van onze woning zagen wij dat onze keuken aan een grondige opknap beurt toe was. We kozen voor ACP . Een zeer vriendelijke eigenaar welk ons zeer goed informeerde. patrick :een vakman welk de installatie deed. we kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle gelezen revieuws. Nogmaals dank ACP. TOP . met vr gr Gerard en Corry Demeijer uit Weert.
Plaats:
Geleen
Naam:
Wil op den Camp
Geplaatst op:
28-11-2019
Berichtje:
Super tevreden met de werkwijze en afspraken met de Foliedokter. De monteur was een hard werkende, meedenkende en vriendelijke persoon. Een goede aanrader.
Plaats:
Helden
Naam:
Thea en Ton van Grinsven
Geplaatst op:
27-09-2019
Berichtje:
Helemaal happy met onze gerenoveerde keuken en ook nog een deel nieuwe keuken en apparatuur. Monteur is een geweldige harde werker en alles is super volgens afspraak gegaan. Helemaal blij mee en een aanrader.
Plaats:
Grubbenvorst
Naam:
J.Holla
Geplaatst op:
12-07-2019
Berichtje:
Spontaan, vriendelijk, vakkundig, eerlijk, oprecht, meedenkend, punctueel, vakwerk...met als resultaat zeer tevreden eigenaren van een gerenoveerde keuken!! John en Inge, Grubbenvorst.
Plaats:
Blerick
Naam:
Familie Lehnen
Geplaatst op:
01-07-2019
Berichtje:
Geacht ACP team, Na een goed gesprek op locatie van jullie bedrijf waren wij over stag, de renovatie van de keukendeurtjes was een volgende fase ingegaan. De toezeggingen van demontage, ontdoen van de folie, bewerken, uiteindelijk aflakken en weer herplaatsen van de keukendeurtjes was een minutieuze timing. Het klopte precies zoals afgesproken. We hadden even een echte open keuken, maar daarna was het weer een plaatje om gezien te mogen worden. Daarom mag iedereen het dan ook weten hoe tevreden wij zijn met het uiteindelijke eind resultaat. ACP team, hartelijk dank voor dit mooie vakwerk. Familie Lehnen
Plaats:
Heythuysen
Naam:
Fam. Menting
Geplaatst op:
24-06-2019
Berichtje:
Na 15 jaar liet de folie van de keukenkastjes los en waren het aanrechtblad en spatwand aan vervanging toe. Dus ACP gebeld. Een geweldig bedrijf. Er wordt meegedacht, tips en oplossingen aangedragen en zeer vakkundig werk afgeleverd. Nick voelt precies aan wat wij willen en Patrick komt dat zeer vakkundig waarmaken (terwijl we heel gezellige gesprekken voeren). Wij zijn erg blij met onze vernieuwde keuken. Zo kan het ook in deze wegwerp maatschappij. Top!

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.