Afspraak maken
fam Hamers Wessem

Het resultaat van de gerenoveerde keuken heeft echt alles overtroffen.Vanaf dag een was er een prettige samenwerking,vooral alle afspraken nakomen was te waarderen,Joop je krijgt een pluim op je hoed.De vakkundigheid van de twee heren die bij ons gewerkt hebben was enorm en zeker niet te vergeten de mensen achter de schermen die alles perfect gefabriceerd hebben.we willen nog even terugkomen op de heren die dit hebben gerealiseerd hebben, jongens geweldig.Niets was jullie te veel heel hartelijk bedankt.Het ga jullie allen goed gegroet

28-01-2012
Fam. Verhiel, Landgraaf

Surfen op internet bracht ons bij ACP uit Roggel. Na een gedegen advies hebben we besloten om met ACP in zee te gaan en daar hebben we geen spijt van. Integendeel: vakkundige, vriendelijke en meedenkende mensen met hart voor hun werk en een puike afwerking. Een dank aan alle medewerkers van ACP.

21-01-2012
Fam. Gootzen, Heythuysen

Superblij en tevreden met onze nieuwe keuken. Complimenten voor het snelle handelen van e.e.a. De service en uitvoering, petje af voor het hele team. Het is absoluut genieten nu. Nogmaals bedankt voor alles.

20-01-2012
stefanie en sendy

we zijn hartstikke tevreden met de renovatie van onze keuken. ook zijn we onder indruk van vriendelijkheid, eerlijkheid en vakmanschap van Joop en Patrick. Acp is echt een aanrader. En....Patrick is goud waard. Bedankt jongens. Tot binnenkort.

07-01-2012
fam. Kierkels

Heel hartelijk dank voor alles! Goed advies, goed en snel werk, prachtige keuken hebben we. Joop ook nog dank voor het telefoontje naar de verzekering en Patick voor de perfecte aflevering van onze keuken ook iedereen dank voor het werk achter de schermen!

15-12-2011
Fam.Maassen,Munstergeleen

Wat zijn we blij met de keuze voor ACP uit Roggel.Na wat surfen op Internet bleek dit onze juiste keuze.Afgelopen week werden onze plannen werkelijkheid.Het resultaat is nog mooier dan we dachten, mede dank zij de vakkundigheid van Patrick en Ino.Wat zijn dat vakmensen,complimenten!!Joop heeft een geweldig team werknemers achter zich staan, ze hebben er allemaal voor gezorgd dat onze keuken een plaatje is geworden.Heel hartelijk dank allemaal, ook de werkers achter de schermen.De prettige manier van samenwerken zullen we niet gauw vergeten,we genieten nu elke dag van een prachtige keuken die door iedereen gezien mag worden.Vriendelijke groet en veel sukses verder met jullie bedrijf!

18-10-2011
Sylvia Merlo, Beek

Ik ben helemaal blij met mijn gerenoveerde, moderne keuken. Nieuwe frontjes, grepen, scharnieren, laden, nieuwe ladenblok, apparatuur en natuurlijk het schilderwerk, geeft de keuken een geheel andere look. In (net geen) 2 dagen hebben de jongens van ACP, en dan vooral Patrick, prima werk geleverd. Er werd eigen initiatief getoond; complimenten hiervoor. Nogmaals de keuken is in een woord geweldig! Joop en medewerkers, hartelijk dank!

06-10-2011
Harry en Christien uit Haelen

Onze keuken is inmiddels klaar. De schilder heeft afgelopen week de puntjes op de i gezet. We kunnen niet anders zeggen dan dat onze keuken prachtig is geworden. Bedankt ACP team voor het prachtige resultaat wat jullie hebben neergezet.

18-09-2011
Fieny en Gerrit uit Horst

Joop vele wegen leiden naar Rome maar onze hebben we gevonden in Roggel.Na een vakkundig,open en eerlijk advies was onze beslissing snel gevallen.Wij willen het hele team van ACP dan ook bedanken voor het grandioos resultaat van onze gerenoveerde keuken.Alle hens aan dek,voor een onverwachte operatie,TOP.In het bijzonder een woord van dank aan Patrick wat een vakman!!!!niets te veel een bic smile op z'n gezicht als alles naar wens verloopt zelden iemand gezien die zo'n passie heeft voor z'n werk het resultaat liegt er dan ook niet om.Patrick;HUT AB!!! Wij hopen er heel lang van te kunnen genieten.ACP en team bedankt

17-09-2011
v. Boxmeer- Lalieu

Na bezoek van Joop om de oude keuken te renoveren hebben we besloten om toch voor een nieuwe keuken te kiezen ,ook omdat we meteen een goed gevoel hadden bij ACP keukens .En dit gevoel hebben ze zeker overtroffen . de nieuwe keuken is geplaatst een juweeltje alles verliep volgens planning. En zeker Patrick willen we bedanken die bij ons de keuken heeft gemonteerd perfect niets was teveel 100% vakman, vandaar dit kleine berichtje we wensen Joop en zijn gehele team veel succes in de toekomst Groetjes Carla en Henk

05-09-2011
A vd Bosch, Kerkrade

Ik kan alleen maar superlatieven bedenken... Na jarenlang zoeken en twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor ACP. Een schot in de roos! De mannen van ACP hebben mijn 30 jaar oude keuken omgetoverd in een prachtige moderne keuken! Iedereen is super verbaasd dat ze dit voor elkaar hebben gekregen! Een echte aanrader! Mannen: bedankt!!!!

29-07-2011
Fam. Stroeken uit Melick

Hierbij puntsgewijs mijn ervaringen met ACP: * heel goed advies * heel betrouwbaar * ofFerte aangenaam bespreekbaar * kwaliteit is zeer goed * planning en aflevering volgens afspraak, die nagekoemen worden. * montage is heel plezierig, vakbekwaam, zorgvuldig en heel netjes uitgevoerd * Oplevering is goed tot zeer goed.

05-07-2011
Fam. Meuwissen

Enkele weken geleden hebben we onze keuken laten uitbreiden en renoveren door ACP. We zijn erg tevreden met het resultaat. ACP heeft kwalitatief prima werk geleverd.We zijn blij, dat we met ACP in zee zijn gegaan. Onze complimenten aan het hele team! Chapeau!

04-07-2011
Wiek en Els Vaes-Jacobs uit Nederweert

Vanmorgen is de 'finishing touch' aangebracht aan onze 'gerenoveerde' keuken: grandioos! We zijn uitermate tevreden over het werk van het ACP-team: ze doen niet aan verkooppraatjes, maar geven een betrouwbaar, vakkundig advies, leveren maatwerk binnen de afgesproken tijd en verzorgen hun werk tot in de puntjes met aandacht voor kwaliteit en detail. We hebben een splinternieuwe keuken: strak, modern, chique en van hoogwaardige kwaliteit. Nogmaals bedankt: we gaan zeker heel lang genieten van dit staaltje vakmanschap.

29-06-2011
Mariel en William Haelen

Geregeld wordt er door mensen geklaagd over klantvriendelijkheid van bedrijven en het feit dat het niet meer standaard is dat je goed werk geleverd krijgt. Nou dit geldt absoluut NIET voor ACP. De heren die bij ons de keuken verbouwd hebben zijn dol op hun vak en blinken uit in enthousiasme. Ondanks dat het vrijdagmiddag laat werd,ging ACP door totdat zelfs de kleinste details in onze verbouwde keuken klopten. We zullen deze firma beslist aanraden in onze prive-kring en hopen dat joop heel zuinig is op zo'n fantastisch team.

24-06-2011
Ger en Nellij Cuppen uit Velden

Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij onze keuken laten renoveren door ACP. Toen waren wij al heel tevreden over de goede service en goede afwerking. Nu hadden we een klein probleem en na telefonisch contact, werd het de dag erna al bij ons opgelost. Is dat geen service!!! Geweldig Joop en medewerkers ACP. Hartstikke bedankt.

23-06-2011
Lex van Moorsel, Maastricht

Ik ben helemaal blij met mijn (ver)nieuw(d)e keuken. Nieuwe deurtjes, grepen, scharnieren, laden, apparatuur en natuurlijk het schilderwerk, maken mijn keuken als nieuw! In drie dagen hebben de jongens van ACP prima werk geleverd. En ze hebben plezier in hun werk, dat kun je zien aan de kwaliteit die ze geleverd hebben. Zels op eigen initiatief werden de puntjes op de i gezet, die ik niet had bedacht. Ook complimenten voor de advisering vooraf. Het was de investering waard! Petje af voor ACP.

22-06-2011
Peter & Claudia Geuijen uit Heythuysen

In een woord GEWELDIG, ACP heeft voor ons een verouderde beschadigde keuken omgetoverd tot een prachtig nieuw modern resultaat en dat op zeer korte termijn. Afspraken worden nagekomen,snelle services, flexibiliteit, spontane vriendelijke mensen van het ACP-team die ook met je mee denken voor een zo goed mogelijke eindresultaat. Joop, bedankt voor alles en natuurlijk ook je werknemers want samen hebben jullie prachtig werk verricht.

16-06-2011
fam. van Hinsberg Wessem

Ook wij zijn meer dan tevreden over onze gerenoveerde keuken. Absolute blikvanger is de in hoogglans gespoten glazen achterwand van 4 meter lengte, super strak, een aanrader.

27-05-2011
Frans en Liny (Haelen)

Na een week klussen hebben we een prachtige nieuwe keuken. We genieten er elke dag van. Complimenten aan het personeel van ACP. We zijn uitermate tevreden over hun inzet, flexibiliteit en zorgvuldigheid. Bedankt allemaal!

24-04-2011
Tuithof-Janssen Steyl

ACP is gisteren bij ons geweest voor de keukenrenovatie. In 1 woord geweldig! Afspraken worden nagekomen, werk is strak en clean, personeel erg professioneel. Geen rotzooi, goed overleg etc. Binnen 1 dag kreeg het oude exemplaar een schitterend nieuw en modern jasje. Dank jullie wel voor de perfecte service. Wij zullen jullie zeker van harte aanbevelen.

06-04-2011
familie Roumen uit Haelen

Ongelofelijk hoe binnen een week je hele keuken is omgetoverd tot een geheel nieuwe, moderne keuken! Er werd goed advies gegeven over wat je beter wel of niet kunt doen.Het personeel van ACP heeft ons vakkundig geholpen. Het eindresultaat mag er zijn. Heel hartelijk dank allemaal!

30-03-2011
fam. van Oijen

Wij willen het ACP-team bedanken voor het geweldige resultaat. We hebben een 'nieuwe' keuken, zonder breekwerk en zonder rotzooi. Ze zijn bijzonder flexibel en houden zich aan hun afspraken. Allemaal hartelijk bedankt.

21-03-2011
Fam. van Hoije

Eind 2010 een afspraak gemaakt met ACP om te kijken wat er mogelijk is om onze keuken te laten renoveren. Er werd een mooi pakket neergelegd en in week 5 werd alles al geplaatst. In 3 dagen is onze keuken omgetoverd tot een nieuwe keuken met alles erop en eraan. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. ACP bedankt!!

02-07-2011
Roger en Brigitte Bertrand uit Kerkrade

Na 15 jaar in Echt een boerderijwoning helemaal te hebben gerenoveerd zijn we uiteindelijk toch weer door gezinsomstandigheden bij onze Roots terechtgekomen nl. in Kerkrade. De keuken in het nieuwe huis beviel ons gelijk helemaal niet! Wit met beige gespikkelde tussenvlakken in de fronten en een verschrikkelijk kunststoffen aanrechtblad. Nieuw kopen was de eerste gedachte! Bij verschillende zaken, ook in Duitsland, geweest. Je realiseert je dan dat je de oude keuken ook nog moet afbreken en er veel meerwerk bij komt kijken! Loodgieter, electrici?n, tegelzetter etc... Juist in onze situatie (net 15 jaar verbouwing achter de rug en huis verkocht) was dit een loodzware gedachte! Met in het hoofd bovenstaande en doordat de indeling van de kasten ons eigenlijk wel beviel,keken we eens op de site van ACP keukenrenovatie.Een afspraak werd snel thuis gemaakt! Met veel zorgvuldigheid en aandacht werd een plan gemaakt en een prijsopgave gedaan. Het bezoek in de zaak zelf, waar echt het hele plaat/hout- en spuitwerk wordt gedaan, deed ons besluiten Joop met zijn team de keuken te laten renoveren. Binnen een week werd de gehele keuken gerenoveerd. Nou ja....het is gewoon een compleet nieuwe keuken van hoogwaardig en kwalitatief zeer goed materiaal! Het resultaat is verbluffend!! Wij danken Joop, Patrick en het gehele team voor de werkplek die jullie hebben gerealiseerd waarin we dagelijks koken, genieten en zeer tevreden kunnen zijn! BEDANKT! Roger, Brigitte en the kids!....poot van Twister!

10-12-2010
Luc & Kim

Bedankt ACP-team! Wij zijn erg tevreden over de renovatie van onze keuken! Zonder veel troep, stof enz. is onze keuken in 3 dagen omgetoverd tot een 'nieuwe'. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen hier in België

28-11-2010
Harry en Riet Foppen uit Spaubeek

Bedankt voor het renoveren van onze keuken, hij is als nieuw. Vooral de getoonde flexibiliteit betreffende niet afgesproken aanpassingen, die zonder probleem werden uitgevoerd. Planning en uitvoering waren geweldig. Dank aan het hele team van ACP keukenrenovaties uit Roggel

18-11-2010
henk en truus uit swalmen

prima werk geleverd . zijn tevreden met het resultaat. keuken lijkt wel nieuw

22-09-2010
Anja en familie

Een dikke pluim voor het team van ACP in Roggel! Jullie hebben onze oude keuken zeer vakkundig aangepakt en in een hele korte tijd omgetoverd tot een waar kookparadijsje. Wij hadden weinig tijd om te keukenshoppen en na een kijkje op deze site hebben wij meteen een afspraak gemaakt. Wij zijn blij dat wij op jullie advies zijn afgegaan. Bedankt voor het geweldige resultaat! Groetjes, Anja en familie

07-08-2010
hay en mia verbugt

we willen iedereen die heeft meegewerkt aan onze keuken bedanken voor hun inzet,geweldig resultaat we zijn er erg blij mee.een extra bedankje aan patrick en erik, voor de manier van werken,met een woord geweldig. succes voor de toekomst, en ga zo door.

04-07-2010
Tim en Mariet Schmitz

De apparatuur was aan vervanging toe en de Bruinzeelkeuken (eiken)aan een verflaagje. Na wat rondneuzen kwamen we in Roggel bij ACP uit. Vanaf moment 1 klikte het. We zijn bijzonder gecharmeerd van de pragmatische aanpak van het gehele team van ACP. Ook onze kleine wensen zijn vervuld en we hebben het gevoel dat we een nieuwe keuken hebben, licht, praktisch en...mooi! Het geeft een bijzondere meerwaarde aan ons huis. Onze familie en vrienden bestuten ons. Dus: een tevreden klant van ACP erbij! VAN HARTE DANK!

22-04-2010
Fam. Opsteegh

Gedegen vakmanschap, klantvriendelijkheid en correcte service, het bestaat nog : Bij ACP in Roggel! Mede hierdoor zijn wij zeer content met onze nieuwe keuken.

03-05-2010
Familie Brouwers

ACP-team, wat hebben jullie een geweldig werk geleverd. Vanaf de eerste planning tot de laatste uitvoering liep het op rolletjes. Zelden zo'n goed werkend samenspel gezien. En de keuken is niet meer terug te kennen. Iedereen denkt dat het een nieuwe is. Nogmaals in één woord: geweldig.

01-05-2010
Fam Stevens

Hoi medewerkers van acp keukens. Wij zijn heel tevreden en blij met de renovatie van onze keuken en bijkeuken, het is prachtig geworden en hebben al veel complimenten gehad. Wij zijn ook heel tevreden over jullie manier van werken, alle afspraken worden prima nagekomen Bedankt. Fam Stevens uit Reuver.

07-04-2010
John en Helmi Mooten

vorige week is onze gerenoveerde keuken opgeleverd, 100 procent tevreden, prima werk afgeleverd door de mensen van ACP we genieten er elke dag van, veel succes verder.

04-04-2010
Familie Visschers

Een compleet nieuwe keuken zonder hakken/breken/stof/troep. Ziet er geweldig uit en is helemaal af. Goed advies en prima uitvoering. Heel erg tevreden, vanaf stap één: het ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing. Iedereen doet zijn best en denkt mee om een mooi resultaat te laten zien. HEEL ERG BEDANKT!

30-03-2010
Fam Akkermans

Na 20 jaar, wilden we iets anders met onze keuken. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk besloten de keuken bij Acp te laten renoveren. We werden goed en kundig geadviseerd en jullie hebben als gehele Team vakwerk geleverd! Na 1 week hadden we een gloednieuwe gerenoveerde keuken. Onze keuken is onherkenbaar en we zullen er nog veel plezier van hebben! Op een zeer positieve manier kijken we terug op jullie samenwerking. Bedankt voor jullie inzet en goed geleverd werk! Fam Akkermans uit Wessem.

25-03-2010
Petra en Rinus

Hallo medewerkers, We willen jullie laten weten dat we super tevreden zijn over de renovatie van onze keuken. Het is geworden wat we voor ogen hadden en genieten iedere dag van jullie prachtig werk.

12-02-2010
Lei en Petra.

Acp keukenrenovatie is een aanrader voor iedereen, je krijgt fijn en eerlijk advies er worden goede afspraken gemaakt, materiaal is degelijk en het werk wordt prima uitgevoerd, er wordt met gevoel voor de klant gewerkt in dit bedrijf, en dat is erg fijn. De keuken is geweldig geworden. Veel succes verder en ga zo door. Groetjes Lei en Petra.

24-12-2010
Fester & Tineke Tuinder

Vandaag is onze gloednieuwe keuken opgeleverd! We zijn er ontzettend blij mee! Op jullie mooie website willen we jullie laten weten dat we erg tevreden zijn met jullie vakkundig advies, vakmanschap en geduld! Er is keurig werk afgeleverd, waar we zeker heel veel jaren plezier van zullen hebben! Veel succes met het bedrijf! Wij zullen ACP zeker aan anderen aanbevelen!

04-02-2010
Een ogenblik geduld...