Afspraak maken
Fam. Linders

Wij zijn zeer tevreden over onze gerenoveerde keuken . Onze oude keuken was 30 jaar oud maar volgens Joop prima te renoveren. Dit is gebeurd en het is werkelijk een "plaatje"geworden, zoals beloofd. Binnen een week tijd een "nieuwe "keuken, nieuw plafond en nieuwe bijkeuken ! Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is gegaan. Dank aan lle medewerkers.

26-05-2014 Venray
Fam. van Montfort

De folie van onze bestaande keuken-fronten vertoonde barsten, we overweegde een geheel nieuwe keuken of renoveren, via internet kwamen we in contact met ACP keukenrenovatie te Roggel. Bij ons bezoek aan de showroom, en het deskundig advies van Joop en Nick stond ons besluit vast voor renoveren. In April zijn de nieuwe hoogglans gelakte keukenfronten geplaatst door super vakman Patrick tot volle tevredenheid. We bevelen ACP keukenrenovatie aan bij mensen die voor eenzelfde keuze staan.

10-05-2014 Maasbracht
Schutten

Via via bij ACP terechtgekomen. Het kleine stukje rijden meer dan waard: veel keuze, goed advies, en prompte vakkundige installatie van ons nieuwe werkblad en spoelbak. De keuken kan weer een hele tijd mee!

05-05-2014 Venlo
M. Coelen

Mijn keuken was 10 jaar oud toen de bekleding van de deurtjes losliet. Ik wilde eigenlijk geen nieuwe keuken want de rest van de keuken was nog goed. Na lang zoeken kwam ik bij ACP uit. Ze hebben in maart 2014 nieuwe deurtjes geplaatst. Zeer goed advies en vakkundig geplaatst. Ben heel tevreden, het is alsof ik een nieuwe keuken heb maar wel goedkoper, echt een aanrader.

27-04-2014 Linne
Melanie Hansen

Na lang zoeken en overwegen kwamen we via internet in contact met acp,er volgde een afspraak met Joop die al direct heel sympathiek en familiair over kwam,en we zijn met acp in zee gegaan en heb de volledige keuken aan hun overgelaten,en goed advies gehad,Patrick was niet te stopen een hele aangename jonge die mij ook nog advies gaf en kwa werk niet te stoppen was.Mijn keuken is klaar en ben blij met het resultaat BEDANKT ACP voos de snelle en mooie samenwerking zal jullie beslist verder aanraden Melanie Hansen

22-04-2014 Maaseik
fam,.Salverda

Na enig aarzelen tussen aanschaf van een nieuwe keuken (de oude was meer dan 20 jaar oud) of renoveren, kwamen wij via internet op het spoor van ACP-keukenrenovaties. Vooral de goede recensies spraken ons erg aan. En terecht! Na goede informatie en een keurige offerte van Joop van den Elzen is de keuken enkele weken geleden geheel gerenoveerd, met enkele fraaie nieuwe kasten uitgebreid en van nieuwe apparatuur voorzien. Het werk is, zoals vooraf was beloofd, in drie (!!) dagen met grote precisie en heel deskundig uitgevoerd door Patrick. Over het resultaat zijn wij bijzonder tevreden, het was echt een lust om Patrick aan het werk te zien. Klasse! Voor ons alle reden om ACP van harte aan te bevelen!!

05-04-2014 Deurne
Schoenmakers

Bij ACP een nieuw werkblad en nieuwe tegels besteld. Wij kregen deskundig advies en de montage door Patrick was in n woord geweldig. Vriendelijke jongen en een kundig vakman.

15-03-2014 Haelen
Familie Koelen

Renoveren oude keuken of een nieuwe keuken? Eerst gekeken bij een paar grote keukenspecialisten; nee, te veel schijven en niet altijd persoonlijk! Toen naar ACP gebeld. Een goed advies afgestemd op het budget en alles in een hand, gaf de doorslag voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Prima werk geleverd. We zijn zeer tevreden.

02-03-2014 Herten
van den Beuken

ACP heeft voor ons een geweldige keukenrenovatie uitgevoerd. Met vakkundig advies en personeel is het resultaat verbluffend

07-02-2014 Helden
fam. Hendrickx

In april een nieuwe woning gekocht,echter de keuken vergde enkele aanpassingen. O.a. een inductiekookplaat.D.i. afgelopen week tot onze volle tevredenheid door Patrick gemonteerd. Kleine kanttekening : momenteel is er een actie bij Siemens bij aankoop kookplaat gratis pannenset. Het zou fijn zijn geweest als ACP ons hierop had gewezen, lijkt mij goed verkooppunt!

10-01-2014 Wessem
Fam. Bertrand

Na 15 jaar was onze keuken aan renovatie toe; de folie van de kastjes had losgelaten en onze koelkast functioneerde niet meer naar behoren. Een goed gesprek met Joop overtuigde ons ervan dat we bij ACP aan het goede adres waren. Geen opdringerige toestanden, maar eerlijk, klantgericht advies. Gisteren was het dan zover. Onze keuken heeft een hele nieuwe, moderne look gekregen. Wat zijn we blij met het resultaat!! Complimenten voor Patrick, die de keuken gemonteerd heeft. Wat een vakman. Zelden iemand zo netjes en secuur zien werken. Wij bevelen ACP dank ook zeker van harte bij iedereen aan.

07-12-2013 Nieuwstadt
Gerda en Louis Vroemen

Na ruim 28 jaar waren we toe aan een nieuwe keuken of renovatie. Er volgde een informatief gesprek met Joop wat resulteerde in renovatie. Het resultaat mag er zijn. Joop en Frank kwamen strippen (de keuken) wel te verstaan en daarna kwam de kleine GROTE VAKMAN Patrick, die zorgde voor de volledige installatie. Hij werkt met veel overgave en zeer secuur. GEWELDIG! Voor iedereen die dit leest, ACP keukens en renovatie, \"WARM AANBEVOLEN\".

23-11-2013 Castenray
Mevr. Eussen

Al jaren wilde ik een nieuwe keuken, maar ik zag erg op tegen de rommel. Joop garandeerde mij dat ik binnen 4 dagen een compleet gerenoveerde keuken zou hebben. Het resultaat is prachtig geworden, net een nieuwe keuken. Alles is vernieuwd en alleen het karkas van mijn oude keuken is blijven bestaan. Kasten zijn veranderd in moderne rolladen, nieuw tegelwerk, nieuw aanrechtblad, nieuwe apparatuur ect. Het contact met ACP verliep heel correct en was zeer klantgericht. Vijf weken na het eerste contact had ik mijn nieuwe keuken. Patrick die de keuken heeft genstalleerd, heeft zijn werk perfect en secuur gedaan. Na iedere werkdag werd er opgeruimd en gestofzuigd door hem. Ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen.

19-11-2013 Maastricht
Jan en Jos Ramakers

Ons eerste contact met Joop en vervolgens een bezoek aan de showroom kwam tot een opdracht om onze keuken grondig te laten renoveren.Ook de montage van Patrick was zeer correct, vakkundig en precies. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat ( praktisch een hele nieuwe keuken ) Hartelijk dank voor de fijne manier van samenwerken en veel succes voor de toekomst wenssen jullie, Jan en Jos.

13-10-2013 Melick
Jan en Tilly

Wij zochten naar een oplossing voor onze keuken: nieuw of renovatie? Na enige aarzeling besloten wij tot een renovatie en via internet kwamen wij bij ACP Keukenrenovatie terecht. Na een prettig eerste gesprek met Joop ging alles zeer snel; 4weken later kwamen Patrick en John en zij hebben deze klus in 3 dagen uitgevoerd. Twee prettige en sympathieke mannen die vakkundig en professioneel hun werk uitvoerden! Niets dan lof voor ACP

09-10-2013 Linne
Joost en Marjo Stammen

Na achttien jaar was onze keuken toch wel rijp voor een opknapbeurt of vernieuwing. Na verscheidene winkels bezocht te hebben kwamen we tot de conclusie dat renoveren de beste optie voor ons was.Via internet kwamen we bij ACP terecht en daarna ging alles heel snel. Na twee maal praten waren we eruit. de keuken renoveren ging bijzonder snel in twee dagen was hij keurig netjes klaar.De vlotte heren Patrick en John waren hier verantwoordelijk voor.Wij zijn blij met onze keuken en ACP bedankt voor de goede service.

13-09-2013 Helden
Fam Reijnders

Graag wil ik een lovend woordje aan jullie gastenboek toevoegen. Vakkundig, nauwkeurig, flexibel en klantgericht zijn jullie sleutelwoorden. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken. Als jullie badkamers gaan doen ben ik de eerste, ik wil niemand anders!

24-08-2013
Harry en Rika

Ons eerste contact met Joop gaf een goed gevoel. Wij besloten dan ook na de volledige informatie via de offerteom met jullie in zee te gaan. Ook de monteurs Patrick, Bjorn en John werkten zeer correct, kundig en precies. We zijn tevreden over het eindresultaat en met ons meerderen. Dank voor de fijne manier van samenwerken en veel succes voor de toekomst groeten Harry en Rika

20-08-2013
helma en petra

een tijd geleden hebben we onze keuken laten renoveren. onze oude keuken was 17 jaar oud. in een woord geweldig, het is vakmanschap. onze keuken had heel wat schuine kanten. deurtjes paste eigenlijk nooit goed. maar ze kregen het voor mekaar om er een perfect passende keuken van te maken. we zijn bijzonder tevreden over alles. Joop die op een hele fijne manier adviezen geeft en mee denkt en patrick voor zijn enorm oplossend vermogen. alles is perfect afgewerkt. heel erg bedankt, we kunnen mensen alleen maar adviseren om met jullie samen aan de slag te gaan.

26-07-2013 melderslo
Fam.Beurskens

Twee weken geleden heeft ACP bij ons de keuken van 22 jaar oud onder handen genomen.In een paar dagen tijd hebben Patrick en John de keuken omgetoverd tot een moderne kookhoek.Het is mooi om te zien hoe professioneel en secuur die twee te werk gaan, Patrick en John bedankt voor het mooie resultaat. Joop je mag trots zijn op zulke harde werkers.

01-07-2013 Tegelen
Yvonne Meertens-Kerris

In mei 2013 is onze keuken gerenoveerd. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het is iedere keer een feestje om de keuken binnen te gaan en te genieten van de mooie keuken. Een extra woord van dank en lof is voor Patrick! Wat een professionele en prettige harde werker! Zeer secuur en met oog voor detail! En daarnaast ook nog eens zeer prettig in de omgang. bedankt ACP, bedankt Joop en Patrick!

25-06-2013
Fam. Raijmakers

Langs deze weg een woord van dank voor Joop en Patrick voor het geleverde werk. Gestart met een eventuele renovatie en uiteindelijk doorgestroomd naar een nieuwe keuken uit de showroom. Bedankt voor het geleverde advies, de uitstekende service en het fantatische eindresulaat. Albert & Fredericke

31-05-2013 Panningen
van Leest, Echt

Ook wij zijn blij met onze keuken, bedankt Patrick en Bjorn, chapeau voor het resultaat. Goede service bij iedereen aan te bevelen.

16-04-2013
fam. steegmans

Na 15 jaar had onze keuken wel een opknap beurt verdient. Via internet kwamen we bij ACP terecht. Joop heeft vervolgens contact met ons opgenomen en is bij ons langs geweest. Vervolgens zijn we na een zeer prettig onderhoud niet verder gaan zoeken en met hem in zee gegaan. Een goed besluit want we zijn erg tevreden over de hele gang van zaken. Patrick en bjorn die de keuken hebben geinstalleerd zijn ook zeer kundig en hard werkende jongens. De keuken ziet er weer uit als nieuw en wat we ook zeer op prijs stellen is ook de nazorg. Ze zijn niet zo maar tevreden en zorgen er dan ook voor dat alles klopt ook al moeten ze dan nog een keer terug komen. Bedankt voor het mooie resultaat

11-03-2013
Fam. Vlemmix, Stevensbeek

Het idee om de keuken te laten renoveren bestond al langer, het geeft altijd zo'n gerommel op een plek waar je dagelijks veel bent, waardoor het idee maar vooruit geschoven werd. Na wat google kwamen we uit bij ACP keukenrenovaties. Het bedrijf leek ons wel wat en er werd een afspraak gemaakt. Joop kwam langs voor een eerste gesprek en om te bekijken wat de mogelijkheden waren, het gevoel was goed, dus op na Heythuysen na de showroom. We werden na alle tevredenheid geholpen en onze wensen werden vervuld. We besloten om met ACP in zee te gaan, omdat al het vertrouwen er was. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Na het slopen van de wandtegels en nadat de stucadoor was geweest, was het zover....de lang na uitgekeken gerenoveerde keuken! Toch altijd spannend h?! Patrik en Bj?rn hebben de keuken gerenoveerd, altijd vriendelijk en opzoek na het beste resultaat, top! De keuken heeft een prachtige landelijke uitstraling gekregen waar wij ontzettend tevreden over zijn. Het resultaat is meer dan geweldig! Een complement voor Joop met zijn personeel. Bedankt ACP!

10-03-2013
Ger en Wies, Helden

Het plan was om onze keuken te laten renoveren. Via internet kwamen we uit bij ACP keukenrenovaties. Na een vrijblijvend bezoek van Joop aan huis, hebben we met hem een vervolggesprek gehad in de showroom van ACP te Heythuysen. Beide gesprekken verliepen bijzonder plezierig. We waren zeer onder de indruk van de klantvriendelijke houding, de verleende adviezen en de wijze waarop al onze vragen beantwoord werden. Zeker ook complimenten voor de betoonde flexibiliteit toen we naderhand nog dingen wilden veranderen. Geen enkel probleem. De renovatie is naderhand door Patrick uitgevoerd met een doorlooptijd van slechts een week. Beleefd, prettig in de omgang en altijd bereid rekening te houden met onze wensen, voerde hij de nodige werkzaamheden uit. Grote klasse! Het uiteindelijke resultaat was beter dan verwacht. Onze hartelijk dank daarvoor.

12-02-2013
Greskowiak - Verhaegh

Vorige weej hebben de jongens van ACP onze keuken gerenoveerd. Voor ons was het ook de vraag, nieuwe keuken of renovatie. Joop kwam ons advies geven, vervolgens naar de zaak in Heythuisen gegaan en daar zagen we meteen de keuken die we wilden. Nu is de keuken klaar, het is net een nieuwe keuken. De jongens hebben super werk geleverd en het resultaat is geweldig!! Precies hoe wij het voor ogen zagen! Volgende week komen de nieuwe tegels en dan is onze keuken helemaal af!! ACP, wij willen jullie bedanken voor de goede service en het super resultaat. Wij kunnen nu eindelijk genieten van onze keuken. Maikel & Ilona

27-01-2013
Fam.Vorselen,Thorn.

We werden goed en kundig geadviseerd en jullie hebben als gehele Team vakwerk geleverd! Van onze nieuwe keuken zullen wij nog veel plezier van hebben. Op een zeer positieve manier kijken we terug op jullie samenwerking. Bedankt voor jullie inzet en goed geleverd werk! Fam.Vorselen,Thorn

02-01-2013
fam.Janssen, Roggel

Na 22 jaar was onze keuken aan vervanging toe en omdat we geen grote verandering in de indeling wilden, kwamen we bij ACP keukens terecht. Na een gesprek over de verschillende mogelijkheden is Joop bij ons thuis komen kijken. Hierna was het voor ons al snel duidelijk dat er geen behoefte meer was om stad en land af te reizen op zoek naar een nieuwe keuken. We kregen duidelijke antwoorden op onze vragen en we besloten om door hun onze nieuwe keuken te laten maken. Dit was een goede beslissing want we zijn tevreden met onze moderne, strakke keuken. Alle lof voor het meedenken, vakmanschap en service voor zowel Joop, Patrick en Bjorn. Bleek bij ingebruikname van de 5-pits inductiekooplaat vele pannen niet meer geschikt voor gebruik, zelfs daar kwam een oplossing voor; een supermooie pannenset cadeau gekregen. Nogmaals bedankt.

06-12-2012
Jac. en Ria van den Munckhof, Grashoek

Onze keuken was een golden oldie! kun je wel zeggen. 42 jaren hadden zijn sporen nagelaten.... 2 jaar geleden ons gaan orinteren in keukenland. Na verschillende offertes en veel gegoochel met cijfers een jaar time-out ingelast. We wisten zelf niet meer wat we nu eigenlijk wilden. Na het lezen van een advertentie van ACP in 't plaatselijk weekblaadje, dachten we: dit is het waar we naar op zoek zijn. Niet te veel rompslomp, een bedrijf dat vanaf het afbreken van de keuken, alles verzorgt en de deur sluit als de nieuwe keuken er staat en alles het ook doet. En dit alles dan ook nog binnen 1 2 weken. Naar de showroom in Heyhuysen getogen en al meteen door de klantvriendelijke benadering nog meer genteresseerd geraakt door ACP. Na het thuisbezoek van Joop waren we eigenlijk al om, als de prijs tenminste de onze zou zijn. Dit is gelukt en nu een paar maanden later hebben we een moderne keuken, inclusief vaatwasser -dankzij Joop- en alles erop en eraan. Geen scheve deurtjes en uit elkaar vallende lades meer, maar soepel lopende laden, alles inbouw en prima kwaliteit. Wij zijn vooral onder de indruk gekomen van Patrick, die op zijn eigen prettige manier alles netjes in orde heeft gemaakt voor ons, naar onze wensen. Hij is mister klantvriendelijkheid himself gebleken. Groot compliment jongen! en verder Bjrn, die rustig zijn gang ging en prima heeft geholpen. Jullie vroegen ons iets te schrijven in jullie gastenboek en met veel plezier voldoen we aan jullie wens. Wij kunnen nu zeker weer 42 jaar vooruit zullen we maar zeggen..... Dank je wel ACP!

25-11-2012
Gerrit en Ria, Venray

We wisten een ding zeker: De indeling van de keuken moest zo blijven, maar laten renoveren of een nieuwe keuken dat was de vraag. Via het internet kwamen we bij ACP terecht. Op naar Heijthuizen. Hebben daar een heel fijn gesprek gehad met Joop. Hij zou komen kijken en ons adviseren. Advies was: zeker de moeite waard om te renoveren. Hij gaf ons goede adviezen en waardevolle tips. Het was heel fijn dat hij met je meedenkt!! Moesten later nog wat zaken aangepast worden, geen probleem, samen zijn we er uit gekomen. Toen de uitvoering en dat blijft natuurlijk spannend! Patrick kwam en gaf ons meteen het gevoel dat het bij hem in goede handen is. Echt waar, zo mooi uitgevoerd. Waar vakmanschap. We zijn super tevreden, alles is uitgevoerd zoals we het in gedachten hadden. We hebben een 'nieuwe' keuken waar we nog vele jaren mee vooruit kunnen! Joop, Patrick en de rest van het team super bedankt! ACP is een aanrader, voor iedereen. Zegt het voort!

15-11-2012
Henny en Han, Tegelen

ACP heeft vakwerk geleverd met de plaatsing en installatie van onze nieuwe keuken. Het ziet er perfect uit. Alle lof voor Joop en zijn medewerkers.

25-10-2012
Ellie en Ton uit Helden

Joop je hebt een mooie keuken geleverd,je bent een kei van een vakman,we hebben goed advies gehad,wat willen we nog meer.Mijn petje af voor jou,we raden iedereen ook aan die een keuken of keuken advies wil om bij jou het allereerst te gaan kijken voordat men naar een ander gaat.Joop weet overal een oplossing op.

29-07-2012
Marven Janssen (Kelpen-Oler)

Super Service! Duidelijke en deskundige adviezen. Echt een aanrader voor iedereen! Bedankt voor alles.

13-07-2012
Twan en Carin

Zonder enige twijfel zijn we meteen naar ACP gegaan voor onze nieuwe keuken. Bij ACP hadden we een fijn gesprek met Joop die ons met veel enthousiasme tips gaf. Joop kwam bij ons thuis kijken naar de mogelijkheden en maakte een tekening, deze heeft hij nog een paar keer aangepast totdat we helemaal tevreden waren. Ook Patrick heeft een grote pluim verdiend voor het geweldige werk wat hij geleverd heeft. Niets was teveel gevraagd en alles is geworden zoals wij het bedacht hadden. Zelfs dingen die onmogelijk leken hebben jullie gerealiseerd. We hebben nu een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien. ACP is een echte aanrader voor iedereen. Joop en medewerkers bedankt.

06-07-2012
roel en monique roggel

Of nieuw of renovatie was voor ons de vraag. Nu enkele weken later zijn we super blij dat we voor renovatie door ACP hebben gekozen. Zo snel en alles volgens afspraak waar vindt je dat nog. Voor dit bedrijf is niks onmogelijk. Joop, Patrick en de rest van het team super bedankt! (PS. Joop als je een proef badkamer nodig hebt weet je ons te vinden. haha)

05-07-2012
Cobie en Peter Maastricht

De lange rij met positieve berichten in dit gastenboek bracht ons bij ACP voor de renovatie van onze keuken. Geen moment spijt gehad van deze keuze. Alles is super verlopen en het resultaat is geweldig. Joop, Patrick en Patrick dank jullie wel!!

03-07-2012
Fam. de Ruijter, Heel

Op aanraden van onze buurman bij Joop terecht gekomen voor de renovatie van onze keuken. Goede adviezen gekregen. Afspraken correct nagekomen en alles volgens planning. Ook over de monteurs niets dan lof. Vooral zo door blijven gaan.

02-07-2012
Ger en Wiel Driessen 29-5-2012

Wij hadden een ander huis gekocht en aan de keuken moesten een paar apparaten vervangen worden . Naar ACP keukens gegaan voor advies en door Joop heel goed geholpen . De instalatie werd door Patrick op voortreffelijke wijze gedaan . Ook nog bdankt voor de adviezen Patrick . Veel succes in de toekomst .

04-06-2012
Jan en Tiny Geenen te Heythuysen

Na 22 jaar was onze keuken aan een grote renovatie toe. We zijn bij ACP keukens op bezoek gegaan. We kregen een uitgebreid en passend advies en uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt. In twee en een halve dag stond er een nieuwe keuken en we zijn over het werk zeer tevreden. Alle afspraken werden nagekomen en de vakbekwame monteurs hadden voor elk probleem een oplossing. ACP keukens is een aanrader voor dit werk.

02-06-2012
Een ogenblik geduld...