Afspraak maken

Aansprakelijkheid

Deze gratis toegankelijke website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden, onvolledigheden of typefouten bevatten. Evenmin garanderen wij dat de site foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het (zelf)gebruik van de informatie.

Links

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat wij links naar dergelijke websites opnemen, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Virussen

Hoewel wij al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stellen om deze site virusvrij te houden, kunnen wij hiervoor geen garantie geven en aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten. U wordt daarom geadviseerd alle op het internet algemeen gangbare en mogelijke veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van deze site ophaalt.

Copyright

Niets van deze site mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Wij behouden ons het recht voor om deze bepalingen op ieder moment te wijzigen.

Van alle markten thuis Bekijk onze projecten Bekijk alle projecten

RTL LifestyleXperienceACP Keuken Renovaties in beeld

Wij waren te zien bij RTL Lifestyle Experience. Bekijk onze video en krijg een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen!

ACP bij RTL
Een ogenblik geduld...