Afspraak maken
Verbeek

Vandaag 06-04-2016 keuken gerenoveerd, de uitvoering door Patrick was uitstekend. Afspraken met Joop worden goed nagekomen. ACP is een aanrader!

06-04-2016 Heythuysen
Vries

Onze wit gebeitste eiken keuken van meer dan 25 jaar oud was aan vernieuwing toe. Ik was de keuken niet moe en dacht aan renoveren. Daarbij was alles nog zo goed dat renoveren een hele goede optie was. Na goed advies van Joop is het houtwerk gespoten in de donker grijze kleur die we voor ogen hadden. Gelijk hebben we ook de keukenkrukjes en serveertafeltje in dezelfde kleur laten spuiten. De nieuwe kleur is een heel contrast met de oude keuken. In het begin was dt wel even wennen. Patrick hebben we twee dagen in huis gehad voor afbreken, bijwerken en weer monteren. Vakman, doorwerker en plezierig in de omgang. Picobello! Wat ik wel wil opmerken. Het geheel is mooi geworden maar mijn verwachtingen waren te hooggespannen. Ik verwachtte een nieuwe keuken te krijgen. Dat wordt het niet. De gebruikssporen op het houtwerk (putjes, schrammetjes) kunnen nooit helemaal weggewerkt worden. De keuken is wel erg mooi opgeknapt en Patrick heeft ervoor gezorgd dat alles weer goed functioneert. Wij denken wel dat het resultaat van keukendeurtjes die strak en glad zijn beter is dan van deurtjes met een profiel. Maar wij zijn blij! Het eindresultaat mag gezien worden. Interesse? Kom maar kijken! Joop weet waar we wonen.

31-03-2016 Horn
Fam koper

Een echte aanrader. Prima advies van Joop en zeer vakkundige, snelle en vriendelijke aanpak van Patrick. Het ziet er allemaal weer prachtig uit, bedankt voor de goede service.

26-02-2016 Velden
Paul

Op 12-2-2016 werden de overgespoten keukenkastdeurtjes en panelen gemonteerd. Dit tot volle tevredenheid voor zowel de kwaliteit van het gwerk als ook de deskundigheid en vriendelijkheid van de monteur Patrick. Alle afspraken qua levertijd en prijs werden stipt aangehouden, in een woord: toppie!

23-02-2016 Kerkrade
Frans Sanders

Een kleine 2 weken geleden hebben we ACP op bezoek gehad voor een offerte voor het spuiten van onze keuken. Na jaren van gebruik was de verf-laag "op". De keuken zelf is nog tip-top. Vandaag zijn de fronten weer geplaatst. In n woord: perfect. De kleur is exact zoals wij wensten en vakmatig gespoten. Op het bedrijf bleek een zijpaneel aangetast door het vocht en is geheel vervangen. Geen gebel, dat het duurder zou worden. De plaatsing gebeurde door een vakman met een bijzondere klantvriendelijke houding. Alle deuren en lades prima afgehangen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen bij mensen die waar voor hun geld willen.

11-02-2016 Venlo
Gerda en Jan Knisser

Ruim dertig jaar geleden hebben wij een prachtige eikenhouten keuken laten monteren compleet met lambrisering, deuren, tafel en stoelen. Dit alles in de kleur midden-eiken. Op de Hiltho te Horst kwamen we in gesprek met Kelly van den Elzen van ACP Keukenrenovatie wat resulteerde in een tweetal goede gesprekken met Joop. Hierop hebben wij ACP opdracht verstrekt om onze keuken te laten renoveren. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde resultaat waarvoor we het complete team van ACP zeer dankbaar zijn. We kunnen ACP iedereen dan ook van harte aanbevelen.

05-01-2016 Velden
Janssen

Onze keuken was aan vervanging toe, maar wij zagen erg op tegen alle rompslomp hier om heen. Op een beurs kwamen we acp keukenrenovaties tegen. Na een kort gesprekje met Joop en daarna een bezoekje van Joop was de beslissing snel genomen. in enkele dagen tijd nieuwe deurtjes, enkele laden ipv deurtjes. Nwe apparaten en zelfs voor onszelf toont het als een nieuwe keuken. Klasse Joop en Patrick. Bedankt.

24-12-2015 Lomm
Fam.Bartelet

We kregen een goed advies en spraken door wat de mogelijkheden waren, het voelde meteen vertrouwd , de vriendelijkheid het vakmanschap en het resultaat schitterend

20-12-2015 Tegelen
Eef&Kitty Hendriks

Na een goed advies, hebben wij onze keuken laten renoveren, geweldig resultaat. Binnen twee dagen was alles geregeld, alles wordt netjes opgeleverd. We zijn er blij mee, raden dit iedereen aan.

15-12-2015 Broekhuizenvorst
Fam Wilms

We zijn zeer tevreden over het resultaat.van de renovatie van onze keuken. De keuken ziet er weer uit als nieuw.

09-12-2015 Nederweert
Fam. Roberts

Wij zijn super tevreden met het geleverde vakwerk. Patrick werkt met passie en toewijding. Hij is een vakman zoals je ze tegenwoordig niet meer vaak tegenkomt en dit is aan het resultaat te zien!

30-11-2015 Urmond
Fam.Vos

We hebben onze keuken van 7 jaar oud laten renoveren door ACP. Het resultaat is super! Doordat we voor een andere kleur zijn gegaan, lijkt het wel een compleet nieuwe keuken. we willen Joop bedanken voor het advies en niet te vergeten Patrick voor de montage.W.G. Een tevreden klant.

24-11-2015 Roermond
Fam van Bree

Onze keuken stond er al een tijdje. Joop kwam kijken en vond de basis van de keuken nog goed, zodat alleen de deurtjes vervangen hoefden te worden. Er moest wel een kast wijken voor de vaatwasser. Patrick kwam alles opmeten en Joop kwam met een idee dat wij direct goed vonden. Alleen het kunststof blad wat wij eerder gekozen hadden, werd later veranderd in een composiet blad. Patrick heeft uiteindelijk alles vakkundig veranderd en geplaatst. Tevens in alle standen moeten werken. Het resultaat is dan ook hartstikke mooi en wij raden ACP Keukenrenovaties van harte aan. Dankjewel.

23-11-2015 Weert
van gool

we hebben jullie gevonden via google maar hebben er geen spijt van.prachtig werk geleverd en da is zeker voor 80 procent het werk van patrick de monteur

31-10-2015 oosterhout nbr
Fam. Heger

Joop bedankt voor het renoveren van onze keuken, we zijn zeer blij met het resultaat. Jullie monteur Patrick is een prima vakman en daarbij ook nog een fijn persoon. Al bij al bevelen we jullie zeker aan !

03-10-2015 Blerick
Jan&Gonnie Bongers

AJoop en Patrick jullie hebben geweldig werk geleverd. keuken renovatie gedaan, resultaat mag er zijn. toppie hoor.

28-09-2015 Maasbree
Lies en Harrie

Na 23 jaar was onze keuken wel aan een opknapbeurt toe.Kennissen hadden goede ervaring met ACP keukenrenovaties.Na een deskundig en eerlijk advies van Joop besloten de keuken te laten renoveren, inclusief granietenblad en apparatuur.Concreten afspraken werden correct nagekomen.Het resultaat is geweldig door de vakkundige Patrick.

22-09-2015 Linne
Fam Lenders

Van onze oude keuken was de folie aan het los laten en op een deurtje zelfs gebarsten. Via internet in contact gekomen met ACP waar we goed genformeerd werden. De keuken ziet er nu weer uit als nieuw mede dankzij Patrick die zeer deskundig en erg vriendelijk is. ACP keukenrenovatie is zeer zeker een aanrader

27-07-2015 Weert
Ron en Marly

Onze keuken van kersenhout om laten toveren naar een mooie taupe kleur. Resultaat mag er zijn. Kwaliteit die geleverd wordt is professioneel. Complimenten voor Patrick een vakkundig sociaal vaardige jongeman, die zeer vakkundig te werk gaat. Bedankt

25-07-2015 Beesel
Ton en Marlies Grubben

Wij zijn blij met de renovatie van de keuken. De opstelling, het granietenblad, de vaatwasser en inductieplaat was nog allemaal goed. De frontjes en enkele apparaten waren aan vervanging toe. Het resultaat is mooi, mede door het advies van Joop en het werk van Patrick! Bedankt!

20-07-2015 Maasbree
Silvia

Na renovatie van onze woonkamer viel de keuken eigenlijk uit de toon. De opstelling en granieten blad was nog prima maar de kleur en vorm frontjes was toch niet meer modern. Via zoeken op internet bij ACP keukens uitgekomen. Goed advies door Joop en een snelle afhandeling.(binnen 4weken geplaatst) Patrick die alles kwam monteren en installeren is een echte vakman en super doorwerker.Echt geweldig! En niets teveel! Ondanks dat wij het wel best aan de kostbare kant vonden zijn wij erg blij met het strakke en moderne eindresultaat!

30-06-2015 Susteren
Jan en Ria Geraards

Na 12 jaar begon de folie van de keukendeurtjes los te laten. Via via kwamen we terecht bij ACP. Na deskundig en eerlijk advies van Joop besloten we de deurtjes te laten renoveren. Patrick (een zeer nette en vakkundige man)heeft de deurtjes gemonteerd. Het resultaat is geweldig. ACP is een AANRADER!!! Bedankt ACP

16-04-2015 Munstergeleen
Fam. Heuvelmans

De fronten van onze keuken waren aan vervanging toe. De basis van de keuken inclusief het granieten blad waren nog in uitstekende staat. Bovendien wilden we een strakkere meer modernere keuken. In overleg met Joop tijdens een bezoek aan zijn bedrijf de juiste keuze met een uitstekend advies over vormgeving, effecten en kleurstelling tot een goede keuze kunnen komen. Gezien er sprake was van een grotere verbouwing diende de werkzaamheden van ACP ingevlochten te worden in overige werkzaamheden. Dit is moeiteloos verlopen. De uitvoering door Patrick (een echte vakman) was uitstekend. Ik kan alleen maar adviseren: als u voor een dergelijke ingreep staat eerst met Joop een afspraak maken!

26-02-2015 Meerssen
Familie van der Mast

Ja ook wij een prachtige nieuwe keuken. ACP toppie. En Patrick een geweldige vakman. Een grandioze renovatie.Kijk maar eens op de facebook pagina.

14-02-2015 Sittard
Rijks

Folie van de keuknenkastjes liet los/ was gescheurd. Op advies van ACP-keukenrenovatie alle frontjes laten vervangen. Resultaat is een supermooie keuken in de originele kleur, maar met mooie nieuwe kastfrontjes. Top! Wij zijn uiterst tevreden :).

09-02-2015 Roggel
Kuijpers

Via de Hiltho zijn we in contact gekomen met ACP. In de eerste afspraak thuis, met Joop werden we goed geadviseerd over allerlei mogelijkheden om de keuken op te knappen. De offerte en concrete werkafspraken werden correct nagekomen. Patrick heeft vak en deskundig twee dagen aan de renovatie gewerkt en het resultaat is voor ons prima!! Ook enkele kleine afrondingspuntjes zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. ACP maakt waar wat ze beloven!! Ook in deze tijd werd echte kwaliteit geboden.

07-02-2015 Venray
Fam Van Rooij

Via Internet zijn we in contact gekomen met ACP en zij gaven meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideen werden met ons gedeeld. Order bevestigt en Patrick heeft het erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van een echte aanrader!

26-12-2014 Geldrop
fam. Baars

Via de Hiltho-beurs zijn we in contact gekomen met ACP, waarbij we onder de indruk waren van de vele mogelijkheden. Daarom verder in zee gegaan met ACP om onze 21-jarige keuken een facelift te geven. Dat is hun goed gelukt dankzij de goede adviezen van Joop en de zeer professionele uitvoering van Patrick. De klant is hier echt koning en er wordt goed meegedacht. Kortom, genoeg redenen om met deze firma in zee te gaan.

04-12-2014 Venray
h.derikx

fam. Derikx.wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken.patrick in een dag geklaard klasse.

14-11-2014 roggel
fam. van der veeke

De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via internet kwamen we terecht bij ACP keuken renovatie. Na een bezoek aan de showroom en een gesprek met Joop van den Elzen dezelfde avond thuis besloten we om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen waren de deuren vervangen door nieuwe en voorzien van nieuwe handgrepen en dempende scharnieren. Niet te demonteren onderdelen zijn ter plaatse afgelakt. Resultaat een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. ACP bedankt.

29-08-2014 Hoensbroek
Timmermans

Hebben keuken volledig laten renoveren door APC. Door de korte wachttijd,secuur en accuraat werken van Patric, hebben wij nu een prachtiche keuken zoals wij het graag wilden. ACP is een echte aanrader met betrekking tot keukenrenovaties.

29-08-2014 Heythuysen
Familie Hendrickx

De 2e maal in zee gegaan met ACP. Weer tot volle tevredenheid. Patrick geeft nu bij ons een vaatwasser ingebouwde. Wat een creatieve vakman.

14-07-2014 Wessem
Jan en Bertiene

De deurtjes van onze 15 jaar oude keuken hingen scheef en sloten niet meer goed. Na een telefoontje met A.C.P is er een afspraak gemaakt voor het vervangen van de scharnieren. Resultaat prachtig zachtsluitende en rechthangende deurtjes binnen een paar uurtjes. Ook nog eens door de baas zelf. A.C.P is wat ons betreft een echte aanrader.

25-06-2014
Deenen

Na 18 jaar begon de folie van onze keukendeurtjes los te laten. Via internet kwamen we terecht bij ACP keukens. Nadat Joop een kijkje was komen nemen hebben we besloten alleen de fronten van de keuken incl. plint te laten vervangen. Omdat we twijfelde over de kleur zijn er twee kleurstalen gespoten waardoor voor ons de keuze makkelijker te maken was. Op de afgesproken dag van montage om 8.30 uur was ACP ter plekke. Om 17.00 uur keerde Patrick huiswaarts en was de gehele keuken weer gebruiksklaar. Dikke pluim voor de manier van werken, en afwerken door Patrick. Al met al zeer tevreden over het eindresultaat door ACP keukens!!

24-06-2014 Oirlo
Fam. Strous

ACP heeft bij ons de keuken gerenoveerd en een nieuw keukenblok geplaatst. Erg mooi en vakkundig gedaan. Wij zijn trots met de nieuwe look.

23-06-2014 Ell
Fam. Linders

Wij zijn zeer tevreden over onze gerenoveerde keuken . Onze oude keuken was 30 jaar oud maar volgens Joop prima te renoveren. Dit is gebeurd en het is werkelijk een "plaatje"geworden, zoals beloofd. Binnen een week tijd een "nieuwe "keuken, nieuw plafond en nieuwe bijkeuken ! Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is gegaan. Dank aan lle medewerkers.

26-05-2014 Venray
Fam. van Montfort

De folie van onze bestaande keuken-fronten vertoonde barsten, we overweegde een geheel nieuwe keuken of renoveren, via internet kwamen we in contact met ACP keukenrenovatie te Roggel. Bij ons bezoek aan de showroom, en het deskundig advies van Joop en Nick stond ons besluit vast voor renoveren. In April zijn de nieuwe hoogglans gelakte keukenfronten geplaatst door super vakman Patrick tot volle tevredenheid. We bevelen ACP keukenrenovatie aan bij mensen die voor eenzelfde keuze staan.

10-05-2014 Maasbracht
Schutten

Via via bij ACP terechtgekomen. Het kleine stukje rijden meer dan waard: veel keuze, goed advies, en prompte vakkundige installatie van ons nieuwe werkblad en spoelbak. De keuken kan weer een hele tijd mee!

05-05-2014 Venlo
M. Coelen

Mijn keuken was 10 jaar oud toen de bekleding van de deurtjes losliet. Ik wilde eigenlijk geen nieuwe keuken want de rest van de keuken was nog goed. Na lang zoeken kwam ik bij ACP uit. Ze hebben in maart 2014 nieuwe deurtjes geplaatst. Zeer goed advies en vakkundig geplaatst. Ben heel tevreden, het is alsof ik een nieuwe keuken heb maar wel goedkoper, echt een aanrader.

27-04-2014 Linne
Melanie Hansen

Na lang zoeken en overwegen kwamen we via internet in contact met acp,er volgde een afspraak met Joop die al direct heel sympathiek en familiair over kwam,en we zijn met acp in zee gegaan en heb de volledige keuken aan hun overgelaten,en goed advies gehad,Patrick was niet te stopen een hele aangename jonge die mij ook nog advies gaf en kwa werk niet te stoppen was.Mijn keuken is klaar en ben blij met het resultaat BEDANKT ACP voos de snelle en mooie samenwerking zal jullie beslist verder aanraden Melanie Hansen

22-04-2014 Maaseik
Een ogenblik geduld...