Afspraak maken
Lemmen

Door recente verhuizing naar ouderlijk huis zijn we weer uitgekomen bij ACP keukens, omdat we de eerste keer goed geholpen zijn. We hebben dus nu voor de 2e keer een nieuwe keuken van ACP keukens uit Roggel, waar we heel erg blij mee zijn. Ze geven super advies en denken goed met je mee. Ze komen zelfs bij je thuis adviseren (als je dat wilt). Komen afspraken goed na. Ook voor een keukenrenovatie heb ik al goede recensies gehoord. Hardwerkende en deskundige werknemers. Klasse en dikke pluim voor het hele team. Nogmaals dank voor weer een prachtige keuken.

03-03-2023 Reuver
Roger

Onze 24 jaar oude keuken heeft dankzij ACP een nieuw leven gekregen. Vanaf het eerste contact tot het opleveren is alles perfect verlopen. Ze luisteren naar de klant, geven goede adviezen, werken met top producten, vakkundige en vriendelijke medewerkers en ze komen hun afspraken na! We bevelen dit bedrijf van harte aan.

03-02-2023 Roermond
Jack

Super tevreden over de upgrade van onze keuken. Goede service, geen rommel en zeer vriendelijke en kundige monteur. ACP zal ik zeker aanbevelen. Joop en Patrick en rest van het team bedankt.

19-01-2023 Tegelen
Tom,

In november 2022 is onze keuken geheel volgens afspraak gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Joop, Patrick en Marcel, klasse!

17-12-2022 Tegelen
Fam . Geurts

Op 30 november werd bij ons de gerenoveerde keuken geplaatst .Dit is voor ons helemaal naar wens verlopen. D e keuken voldeed aan al onze wensen. De monteurs waren zeer vriendelijk en ervaren en behulpzaam.

13-12-2022 Panningen
Stapelbroek

Na een zoektocht zijn we uitgekomen bij ACP in Roggel om een frontje van een keukenkastje te laten overspuiten. We hielden rekening met een heel klein kleurverschil maar het totaal is verbluffend; het overgespoten frontje is qua kleur niet te onderscheiden van de overige, originele kastdeurtjes!! Nogmaals hartelijk dank!

07-12-2022 Neeritter
Johan en Diana

Wij zijn erg tevreden met onze keukenrenovatie. Het is een fijn team en ze doen wat ze beloven qua planning en werkzaamheden. Patrick en Marcel zijn vakbekwame monteurs en leveren mooi werk af. Een aanrader.

02-12-2022 Groeningen
John en Alice

Wij zijn zeer tevreden met de door ACP gerenoveerde keuken. In 2 dagen tijd hebben Patrick en Marcel mooi en goed werk geleverd. Chapeau! Wij zullen ACP zeker aanbevelen.

02-12-2022 Herten
John & Nelly

Klasse werk Geheel volgens afspraak onze keuken gerenoveerd . heel blij met het resultaat uitgevoerd door Jan &Patrick . we zullen jullie zeker aanbevelen,

27-10-2022 Panningen
Fam. van Horssen

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe geplaatste keuken. Aron heeft een uitstekende planning gemaakt die volgens plan ook goed verliep, geen lange wachttijd, als er iets was koj je direct contacten en kreeg je mee antwoord ze stonden mee klaar. Resultaat is geweldig wij zijn er erg blij mee. Top bedrijf.

07-10-2022 Meijel
Kees en Nicole

Vorige week is onze keuken gerenoveerd. In 3 dagen is geweldig vakwerk geleverd door Jan, Marcel en Patrick. We zijn heel tevreden met het resultaat en kunnen ACP keukens van harte aanbevelen.

14-09-2022 Meerssen
Lenders

Vorige week is de laatste hand gelegd aan de renovatie van onze keuken : plaatsing van de achterwand. Alles was prima geregeld en volgens afspraak. Prima team van ACP. Vakwerk en zeker aan te bevelen.

16-06-2022 Meijel
Gerard & Monique de Bruijn

Met Joop een mooi plan gemaakt 👍en na drie dagen gezelligheid met Patrick & Jan ( stel coole gasten ) is gisteren onze keuken renovatie afgerond en het is echt super mooi geworden.Alles vakkundig geïnstalleerd en voor alles een oplossing.Nogmaals bedankt 👋

21-05-2022 Meijel
Christel van den Bercken

Joop heeft ons fantastisch geadviseerd bij het renoveren van onze keuken en bijkeuken. Patrick en Jan zijn super toffe gasten om in je huis te hebben om deze klus zeer vakkundig te klaren! Ik zou iedereen ACP Keukenrenovatie aanbevelen. Onze keuken is gewoon nieuw! Met wat aanpassingen op de indeling. Nieuwe deurtjes en lades. Nieuwe apparatuur! Alles geschilderd. Nu alleen nog wachten op onze tweede oven die vertraging bij de levering heeft opgelopen. Dank jullie wel so far!

16-04-2022 Asten
Fam Derichs

Gisteren is onze nieuwe keuken afgerond, nieuw keukenblad, nieuwe extra kast in dezelfde stijl en kleur als de rest van de keuken, nieuwe frontjes, nieuwe apparatuur, nieuwe spoelbak met kraan. Wat een top team. Joop, bedankt voor het meedenken en alle adviezen. Nick, Patrick, Jan en Nico, bedankt voor het mooie vakwerk wat jullie geleverd hebben. We staan weer met veel plezier in onze nieuwe keuken.

13-04-2022 Venlo
Peter Kuijpers

Zojuist hebben wij de keuken laten renoveren door ACP. Wij hadden dit adres gekregen van onze vrienden die er vol lof over waren. En inderdaad, het lijkt op een spiksplinternieuwe keuken. Fantastisch! Patrick, Jan en Joop hebben prachtig werk geleverd. Chapeau, ik raad dit iedereen aan.

30-03-2022 Tegelen
Ruud en Carla Broere

Patrick en Jan van ACP Keukenrenovaties hebben topwerk geleverd. Zeer professioneel en behulpzaam om de beste en de mooiste oplossingen te realiseren.

26-02-2022 Roermond
M van duinen

Bij deze willen we het hele team van acp bedanken 1 februari is bij ons de keuken gerenoveerd nieuwe fronten en plint en gedeeltelijk schilder en spuitwerk echt supermooi gedaan echt top werk en aflevering

03-02-2022 Sittard
Ton en Elly Linssen

Keuken gerenoveerd door Patrick en Jan. Gewoon TOP!!! Wij zullen ACP keukenrenovaties zeker aanbevelen!

03-02-2022 Wessem
Jeanne Canjels

Dinsdag 4 en 18 januari j.l. heeft Patrick de keuken gerenoveerd. Deurtjes en frontjes gespoten, nieuw aanrechtblad, nieuwe kraan met wasbak, inductie kookplaat genstalleerd en nieuwe koelkast en ledlampjes geplaatst. Helemaal tevreden hoe er gewerkt is geworden en hoe mooi de keuken er weer uit ziet. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanraden.

20-01-2022 Venlo
Fam v Boxtel

Onze keuken is vakkundig en netjes gerenoveerd, ter plekke uitgevoerd door Patrick. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van ACP. Vakwerk dus zeker aan te bevelen👍👏🏻

05-01-2022 Asten
Marlène Heijnen

Mooi werk geleverd door Patrick. Nieuw werkblad, wasbak en kraan geplaatst en een nieuwe plint. Ziet er superstrak uit. De keuken kan er nu weer enkele jaren tegen. Dank je wel. Ook dank aan Joop voor het meedenken

28-12-2021 Heythuysen
Familie Franssen

Goede service, kwaliteit en vakmanschap!! Gaan niet naar huis zonder dat de puntjes op de i zijn gezet en alles gebeurd in overleg met de klant!! Zeker een AANRADER😁

10-11-2021 Spaubeek
Christel

Onze keuken is vakkundig gerenoveerd door Patrick. Ik ben blij en tevreden over het resultaat.

07-11-2021 Horn
Rene Eevers

Patrick heel erg bedankt je bent een echte vakman heel netjes heb je onze keuken gerenoveerd top .Acp medewerkers jullie ook bedankt voor het vertrouwen in jullie dat je mij hebt gegeven ga zo door Top bedrijf .Gr Rene

29-10-2021 Deurne
Sebastian Geisler

vandaag was Patrick van ACP keukens bij ons voor de keukenrenovatie te realiseren, uiterst vriendelijke en ook professionele man, hij overlegt alles met je zodat duidelijk wat hij precies gaat doen, en hij gaat niet weg voordat de keuken helemaal af is. een dikke aanrader!!!

28-10-2021 Venlo
Ronald

Uiterst vriendelijke en behulpzaam mensen! Al mijn keukenfrontjes zijn ontdaan van folie en opnieuw gespoten. Ik hou er niet van om iets perfect te noemen, maar dit was een perfecte job: super kwaliteit spuitwerk en her-montage van 29 frontjes door Jan: vakwerk! Aanrader! Bedankt mannen!

26-10-2021 Budel-Schoot
Piet en Alda

Door ACP de keukenkastjes laten spuiten en een nieuwe vaatwasser laten plaatsen. Vanaf 1e afspraak tot en met de plaatsing vakwerk geleverd. Zal zeker iedereen deze firma aanbevelen. Klasse!

17-09-2021 Meijel
van Helden

Ook wij zijn zeer tevreden over ACP. Goed advies en top werk geleverd. Een echte aanrader. Hartelijk dank!

12-08-2021 MEIJEL
Wolters

Voor een eerlijk en professioneel advies en voor een klantgerichte en vriendelijke afwerking van uw keuken. Wij zijn heel tevreden. En raden iedereen ACP aan!!!

03-08-2021 Roermond
Silvia Versteegen

Goed advies gekregen door Joop en Jan heeft netjeswerk geleverd. Van een creme keuken naar een super mooie carbon kleur keuken. Wij zijn zeer tevreden. Dank jullie wel!

14-07-2021 Melderslo
Fam. Lamerichs

We zijn zeer tevreden en blij met onze gerenoveerde keuken. De keuken ziet eruit of dat die helemaal nieuw is. Top werk geleverd Jan, en Patrick leren kennen als een goede meedenkende vakman voor ons verwijderde draaicarrossel. Echt vakwerk, en dus ook zeker aan te bevelen....👏👍

01-07-2021 Helden
van Horne

Een dikke 10 voor dit bedrijf. Alles volgens afspraak, en keurig vakwerk afgeleverd. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

03-06-2021 Helden
Spaetgens

ACP keuken renovaties of de Foliedokter heeft onze keuken tot volste tevredenheid gerenoveerd. De firma is heel betrouwbaar en komt steeds alle afspraken na. Het personeel is heel deskundig en super netjes en vriendelijk. (alsof het werk bij hun thuis gebeurde) Alle verpakkingsmateriaal etc. wordt netjes voor je opgeruimd. De apparatuur is 1e keus en is perfect gemonteerd. Hartelijk Dank!!! Familie Spaetgens Spaubeek.

02-06-2021 Spaubeek
Jeanne en Peter Geuskens

Vandaag zijn de nieuwe fronten geplaatst en twee weken geleden de apparatuur. Het ziet er prachtig uit - een echte metamorfose. Alles geplaatst door Jan, een vakkundige en aardige man. Kortom, we zijn heel tevreden met ACP!!

27-05-2021 Weert
Neyens

Ook wij zijn zeer tevreden van deze firma. Ze leveren goed werk en houden zich perfect aan de afspraken. Wij bevelen ze aan iedereen aan.

27-05-2021 Bree
Peter en Gerrie Peters

ACP is een zaak met no nonsense, wat ze beloven maken ze ook waar! Patrick is een zeer sympathieke monteur, hij denkt mee en neemt de tijd voor de klant, en is voor Roel een geduldige en lieve leermeester. Wij zijn heel tevreden en blij met onze vernieuwde keuken en de service die ACP levert! Hartelijk dank.

20-05-2021 Venlo
Henk en Liesbeth

Alle voorgaande referenties gelezen, het klopt allemaal! Onze 21 jarige oude foliekeuken is geheel naar onze wens gerenoveerd niets bleek onmogelijk. Het eindresultaat is verbluffend. Helemaal tevreden. Chapeau voor monteurs Patrick en Roel keurig gewerkt. Dus wie nu nog twijfelt:doen!

27-04-2021 Heel
Fan. Coenen

Wij dachten na het lezen van alle referenties, als de helft ervan waar is dan is het al prima! Maar na afronding van de renovatie moeten we constateren dat het gewoon echt 100% goed is. Bij ons was (door een misverstand) van 1 frontje de maatvoering niet goed. Ons was het niet direct opgevallen maar monteur Jan was niet tevreden en heeft er werk van gemaakt. Het nieuwe frontje is nu geplaatst en het geheel ziet er nu helemaal top uit. Zeer tevreden en als je zelf ook denkt dat al die goede reviews te mooi zijn om waar te zijn....dan koop vooral een nieuwe keuken maar ik zou het wel weten .

14-04-2021 Haelen
Boots

Keukenrenovatie uitgevoerd door SUPER team ACP,van strak wit....naar stoer landelijk tikje vergrijsd! Zeer netjes gewerkt,strakke afwerking,komt afspraken na. 100% tevreden....zeker aan te bevelen!!

10-04-2021 Panningen
Een ogenblik geduld...