Afspraak maken
I.v.m. Bouwvak vakantie zijn we gesloten van vrijdag 19-07-2024 t/m 11-08-2024.
Thy en Leen

Vandaag is onze keuken voorzien van nieuwe fronten . Super uitgevoerd afspraken exact nagekomen en geweldige mensen om in huis te hebben voor het advies de montage en schilderwerk. Bedankt Joop Jan en Mark.Zeker een aanrader voor iemand die zijn keuken wil renoveren.

12-07-2024 Neer
Marina en Jan Franscoise

Vandaag is onze gerenoveerde keuken opgeleverd. Wij hebben niets dan lof over dit bedrijf. Vanaf de eerste advisering door Joop, het schilderwerk van Jan en de montage door Patrick en Tim is alles perfect verlopen. Iedere afspraak werd precies nagekomen en de medewerkers werkten alsof het in hun eigen huis was. Nauwkeurig en voorzichtig. Stuk voor stuk prettige en zeer deskundige mensen om over de vloer te hebben. We kunnen dit bedrijf zonder enige terughoudendheid aan iedereen aanraden.

25-06-2024 Brunssum
Vogels-Dongen

Perfect adres voor keukenrenovatie. Fijn team van mensen die kunnen meedenken, en dat geeft vertrouwen. Deskundige en vakkundige mensen. Aanrader voor iedereen die zijn keuken wil renoveren van A tot Z. Bedankt, Patrick, Pim, Jan en Joop.

21-06-2024 EINDHOVEN
Jos en Annemie Geurts

Heel tevreden vanaf het begin. Mensen doen wat ze zeggen, no nonsens. Is aan te bevelen!

21-06-2024 Tegelen
Fam. Habets

Na heel veel websites en folders bekijken en nog meer reviews lezen, hebben wij uiteindelijk gekozen voor ACP Keukenrenovaties voor het leveren van onze nieuwe keuken. Een keuze waar wij geen spijt van hebben gehad. We dachten dat het niet meer bestond, maar bij ACP is de klant nog echt koning. Zo hebben wij dat ervaren. Gedurende het hele proces hebben ze ons begeleid, met ons meegedacht en geadviseerd zonder op te dringen. Zij hebben ons op de hoogte gehouden over de voortgang. Wij genieten nu van onze prachtige, kwalitatieve keuken die met veel inzet en kennis door de vakmensen van ACP is geïnstalleerd. Aron, Patrick en Jan heel erg bedankt. Fam. Habets, Hoensbroek

31-05-2024 Hoensbroek
Slooven

Eind april hebben we onze keuken laten renoveren. Het resultaat is prachtig geworden!. Zowel de demontage van de deurtjes en daarna de opbouw is perfect gegaan. Vakmanschap ten top! Een probleem met een niet passende afzuigkap werd meteen opgemerkt en een andere besteld in goed overleg met ons. We zijn dan ook uitermate tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen ! Fam. Slooven Swolgen.

25-05-2024 Swolgen
Jos en Dinie Verheijden

Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde keuken! De voorbereidingen verliepen goed! De samenwerking met Joop, Patrick, Yanniek, en Pim, was prima. De mannen hebben keurig gewerkt, waren vriendelijk, en dachten met ons mee. Een kleine miscommunicatie werd netjes opgelost. Al met al, heel tevreden! We gaan genieten van onze keuken! Dank jullie wel!

22-05-2024 Weert
Dick van Spronsen

1. Dik tevreden 2. Vriendelijk en bekwaam personeel 3. Een echte aanrader Keuken is weer als nieuw

13-05-2024 Maastricht
Jose Derks

De keuken is weer als nieuw na renovatie door ACP goed advies en aardige mensen die vakkundig en netjes werken Bedankt voor de prettige samenwerking Jose en Chris

07-05-2024 Griendtsveen
Fam. Korsten

Netjes gewerkt en alles volgens afspraak uitgevoerd. Top!

30-04-2024 Heythuysen
Desiree Haarsma

Meer dan dik tevreden. Helemaal gelukkig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!

29-04-2024 Haelen
R. van Rens

Renovatie super uitgevoerd, ondanks de geconstateerde lekkage alles weer op maat gemaakt. Hartelijk dank!

19-04-2024 Meijel
Hans en Anny Faassen

Na wat twijffels hoe we onze keuken zouden gaan verbouwen/renoveren kwamen we na een bezoek in Roggel en een goed gesprek met Joop al gauw tot een beslissing. Oude apperatuur en kastdeuren vernieuwen , een metamorfose van Vanillekleur naar mat Zwart met Siemens apperaten ....Super mooi en de uitstraling een geheel nieuwe keuken. Alle afspraken zuiver nagekomen van Joop en uitgevoerd door een perfectionistische monteur "Patrick" ! Een aanrader voor iedereen....chapeaux !

13-04-2024 Steyl
Yvon

Jan heeft bij ons de keuken gerenoveerd. Een supermooie mosgrijze kleur hebben we in Roggel uitgekozen. Jan heeft het erg mooi afgeleverd. En het was een fijn mens om over de vloer te hebben. Superbedankt!

20-01-2024 Melderslo
Herman en Francis

Duidelijke offerte, thuis gemaakt door ACP, goede afspraken, prettige contacten met ACP, vakkundig geplaatst, zeer tevreden over de plaatsing, kleur en kwaliteit van de panelen en de handvatten. De montage verliep correct, duidelijke uitleg, de keuken weer als nieuw. Zeer tevreden met het resultaat!!

15-12-2023 Venray
Theo Eitjes

Bij ACP keukens wordt vakwerk geleverd. Slechts 1 deurtje van onze keuken was beschadigd. Het is gespoten in exact de juiste kleur en precies dezelfde structuur. Keurig op tijd en met als extra nog een flesje lak om een beschadiging weg te werken. Ik moest 150 km rijden, maar het was het waard. We zijn dik tevreden! Yvonne en Theo Eitjes

14-11-2023 Nieuwkoop
Jan en Carien v Dijk

Bij ACP Keukenrenovatie krijg je een heel goed advies en de zorg voor een mooie keuken lay-out is bij hen in de beste handen. Het bedrijf is zeer deskundig,en betrouwbaar en zijn er problemen ja die worden opgelost door het personeel. De samenwerking met ACP is zeer prettig en aangenaam en vriendelijk . De deskundig en vakmanschap is goed.

23-10-2023 Stramproy
Heidi

Onlangs onze keuken laten renoveren door ACP. Een goed geolied vakteam dat klanttevredenheid en goede kwaliteit leveren hoog in het vaandel heeft staan. Prettige communicatie, duidelijke afspraken en uitstekende serviceverlening. Zeker een aanrader!

02-10-2023 Herten
Yvonne

Gisteren heeft APC keukenrenovatie de laatste hand gelegd aan onze keuken. Wat een verschil, net alsof je een nieuwe keuken hebt. Afzuigkap is vervangen, enkele kastdeurtjes en plinten zijn nieuwe. Andere deurtjes folie afgehaald en gespoten. De keuken is nu 1 kleur en ziet er veel rustiger uit! Dank aan team ACP!

20-09-2023 Maastricht
Hans

Zeer tevreden over de renovatie van mijn keuken. Met name vanwege de kwaliteit van de werkzaamheden en de toewijding en betrokkenheid waarmee deze werden verricht. Aanrader!

16-09-2023 Venlo
Mat Leurs

Wij zijn heel blij met onze “nieuwe” keuken. Vanaf de tekentafel tot aan de plaatsing door vaklui zijn we erg tevreden en blij met de keuze voor ACP.

12-09-2023 Venlo
Dave

Ruim 4 jaar geleden heeft ACP bij ons een nieuwe keuken geplaatst. En wat voor een! Prachtwerk. Vorige week zei ik tegen mijn vrouw: ‘Schat, het lijkt wel of de keuken van vorige week is.’ ‘Alles werkt nog perfect.’ ‘De lades en deurtjes werken nog goed en niks hangt.’ Ik ga ervan uit dat het niet alleen het materiaal is, maar dat Patrick alles ook gewoon puntgaaf heeft gemonteerd en geplaatst. Een reactie in hun gastenboek achterlaten lijkt me wel het minste wat ik kan doen. Nogmaals dank team ACP!

05-08-2023 Geldrop
Terry en Jo van Duren

Wij zijn super blij met onze keuken ,deurjes folie eraf laten halen en laten spuiten, nieuwe achterwant en aanrechtblad, spoelbak, kraan ,kookplaat en magnatron laten vervangen. Alles is goed doorgesproken, en volgens afspraak gemaakt.Ze zijn vriendelijk en werken netjes.Als je problemen hebt dat de folie van je deurtjes los laat is dit een goede oplossing als je niet je hele keuken wilt vervangen. Hartelijk dank !

21-07-2023 Egchel
Tony A.J.P. Joosen

Vandaag, 18 juli 2023, heeft de heer Patrick van uw firma onze nieuwe inductiekookplaat en een nieuwe kraan van ACP aangesloten. De keuken ziet er ineens weer als nieuw uit. Patrick heeft schitterend werk geleverd, waardoor wij (in ieder geval vandaag en hopelijk veel langer - grapje) van zijn technisch kunnen mogen genieten. Patrick is een specialist, dat is duidelijk! Hartelijk dank.

18-07-2023 Neeritter
Fam. Koopmans

7 Juli werd onze keuken door jullie team opgeleverd. Geweldig werk geleverd, zeker Jarik, alles volgens afspraak, geen rommel achtergelaten. Alles netjes opgeleverd. Complimenten voor het hele team, ouderwets vakwerk. Ga zo door. Tevreden klanten Hans & Marian.

16-07-2023 Steyl
Trinet en Jeu Gielen

wij zijn zeer tevreden met alles wat er gedaan is. Vande eerste afspraak tot het einde. strakke planning en afspraak is afspraak. Goede informatie en goed personeel altijd een oplossing voor problemen. Dit is een aanrader voor goede reclame. Met dank aan Joop Patrick Jan en Jarick. Wij wensen jullie het aller besten toe. En...... zeg het voort zeg het voort .

15-07-2023 Tegelen
Gertie en Rob

Hallo topteam, Afgelopen week is mijn keuken weer als nieuw opgeleverd. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en kijken iedere dag met veel plezier naar dit staaltje topwerk. We willen bij deze dan ook iedereen bedanken, die op zijn of haar manier hier een steentje in heeft bijgedragen. Dus ga vooral zo door! Groetjes.

06-07-2023 Hoensbroek
Roos Koolen

Joop, Aron, Jarik ,Jan & Patrick Wat een topteam, onderling fijne samenwerking, correcte en vakkundige uitvoering. Een speciale dank aan Jarik voor het secure werk en het mooie eindresultaat. Ben zeer tevreden over de renovatie van mijn keuken. Top bedrijf alles tot in de puntjes verzorgd , zal ik zeker iedereen aanraden. Bedankt allemaal.

30-06-2023 Hunsel
Paul en Monique

Afgelopen vrijdag zijn onze nieuw gespoten keukendeurtjes geplaatst, na verwijdering van de folie. Medewerker Patrick heeft alles naar onze volle tevredenheid gedaan. Wij zijn er superblij mee en kunnen weer jaren van onze gerenoveerde keuken genieten. Heel erg bedankt voor alles.

06-06-2023 Aarle-Rixtel
Fam Peeters

keukenfrontjes zijn ontdaan van folie en opnieuw gespoten. Zijn vriendelijke hard werkende mensen en een hecht team wat goed samenwerkt . Ze werken erg netjes. We zij erg tevreden en krijgen goede reacties van familie en vrienden. Zal ze zeker aanraden. Nogmaals bedankt aan het hele team . Fam Peeters uit Echt (Jammer dat we geen foto kunnen plaatsen is misschien een tip)

18-05-2023 Echt
Fam Grefrath

Begin dit jaar onze keuken laten voorzien van nieuwe frontjes, aanrechtblad en barblad. Van begin af aan een fijne samenwerking. Het advies, meedenken en luisterend oor van Joop en de uiteindelijke werkzaamheden door Patrick en Jan. In een woord TOP. Alles heel gemoedelijk en gezellig alsof we elkaar al heel vaak hadden gezien. Wij genieten van een mooie “nieuwe” keuken waar we geen moment spijt van hebben. Dank jullie wel!!!

08-05-2023 Helmond
Stef

Keuken laten renoveren Ben duizend procent tevreden Alles gedaan volgens afspraak Prima geregeld ACP hartelijk dank voor het mooie en schone werk

04-05-2023
Martien en Ine

Onze 22 jaar oude keuken bij ACP april 2023 laten renoveren. Ondanks dat we ongeveer voor dezelfde kleur gingen heeft de keuken een compleet nieuwe mooie strakke look gekregen, waar we erg blij mee zijn.Patrick en Jan hebben superfijn en vakkundig gewerkt. Een aanrader!

03-05-2023 Roggel
Freddy en Marina

In april hebben wij onze keuken laten renoveren. Ontfoliën en herspuiten van onze keukendeurtjes. 100 % tevreden over de goede afwerking. ACP renovatie kunnen we zeker aanbevelen. Een speciale dank aan Patrick en Jan voor het mooie eindresultaat.

24-04-2023 België
Paul en Ilse

In maart 2023 is onze keuken heel mooi en vakkundig gerenoveerd. Onze verwachtingen werden overtroffen. We zijn heel blij met het resultaat. Een dikke pluim voor Jan en Patrick!

03-04-2023 Meijel
Stevens

12 jaar geleden een keukenrenovatie laten uitvoeren door ACP keukens. Na een verhuizing weer ACP keukens ingeschakeld voor een keukenrenovatie. Beide keren zeer tevreden over het resultaat. Keuken is weer als nieuw 👌 Super team vakmensen, die goede adviezen geven en hun afspraken na komen. Bedankt.

01-04-2023 Reuver
Lemmen

Door recente verhuizing naar ouderlijk huis zijn we weer uitgekomen bij ACP keukens, omdat we de eerste keer goed geholpen zijn. We hebben dus nu voor de 2e keer een nieuwe keuken van ACP keukens uit Roggel, waar we heel erg blij mee zijn. Ze geven super advies en denken goed met je mee. Ze komen zelfs bij je thuis adviseren (als je dat wilt). Komen afspraken goed na. Ook voor een keukenrenovatie heb ik al goede recensies gehoord. Hardwerkende en deskundige werknemers. Klasse en dikke pluim voor het hele team. Nogmaals dank voor weer een prachtige keuken.

03-03-2023 Reuver
Roger

Onze 24 jaar oude keuken heeft dankzij ACP een nieuw leven gekregen. Vanaf het eerste contact tot het opleveren is alles perfect verlopen. Ze luisteren naar de klant, geven goede adviezen, werken met top producten, vakkundige en vriendelijke medewerkers en ze komen hun afspraken na! We bevelen dit bedrijf van harte aan.

03-02-2023 Roermond
Jack

Super tevreden over de upgrade van onze keuken. Goede service, geen rommel en zeer vriendelijke en kundige monteur. ACP zal ik zeker aanbevelen. Joop en Patrick en rest van het team bedankt.

19-01-2023 Tegelen
Tom,

In november 2022 is onze keuken geheel volgens afspraak gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Joop, Patrick en Marcel, klasse!

17-12-2022 Tegelen
Een ogenblik geduld...
Cookies op ACP Keukenrenovaties. ACP Keukenrenovaties gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie