Afspraak maken
Familie Brouwers

ACP-team, wat hebben jullie een geweldig werk geleverd. Vanaf de eerste planning tot de laatste uitvoering liep het op rolletjes. Zelden zo'n goed werkend samenspel gezien. En de keuken is niet meer terug te kennen. Iedereen denkt dat het een nieuwe is. Nogmaals in één woord: geweldig.

01-05-2010
Fam Stevens

Hoi medewerkers van acp keukens. Wij zijn heel tevreden en blij met de renovatie van onze keuken en bijkeuken, het is prachtig geworden en hebben al veel complimenten gehad. Wij zijn ook heel tevreden over jullie manier van werken, alle afspraken worden prima nagekomen Bedankt. Fam Stevens uit Reuver.

07-04-2010
John en Helmi Mooten

vorige week is onze gerenoveerde keuken opgeleverd, 100 procent tevreden, prima werk afgeleverd door de mensen van ACP we genieten er elke dag van, veel succes verder.

04-04-2010
Familie Visschers

Een compleet nieuwe keuken zonder hakken/breken/stof/troep. Ziet er geweldig uit en is helemaal af. Goed advies en prima uitvoering. Heel erg tevreden, vanaf stap één: het ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing. Iedereen doet zijn best en denkt mee om een mooi resultaat te laten zien. HEEL ERG BEDANKT!

30-03-2010
Fam Akkermans

Na 20 jaar, wilden we iets anders met onze keuken. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk besloten de keuken bij Acp te laten renoveren. We werden goed en kundig geadviseerd en jullie hebben als gehele Team vakwerk geleverd! Na 1 week hadden we een gloednieuwe gerenoveerde keuken. Onze keuken is onherkenbaar en we zullen er nog veel plezier van hebben! Op een zeer positieve manier kijken we terug op jullie samenwerking. Bedankt voor jullie inzet en goed geleverd werk! Fam Akkermans uit Wessem.

25-03-2010
Petra en Rinus

Hallo medewerkers, We willen jullie laten weten dat we super tevreden zijn over de renovatie van onze keuken. Het is geworden wat we voor ogen hadden en genieten iedere dag van jullie prachtig werk.

12-02-2010
Lei en Petra.

Acp keukenrenovatie is een aanrader voor iedereen, je krijgt fijn en eerlijk advies er worden goede afspraken gemaakt, materiaal is degelijk en het werk wordt prima uitgevoerd, er wordt met gevoel voor de klant gewerkt in dit bedrijf, en dat is erg fijn. De keuken is geweldig geworden. Veel succes verder en ga zo door. Groetjes Lei en Petra.

24-12-2010
Fester & Tineke Tuinder

Vandaag is onze gloednieuwe keuken opgeleverd! We zijn er ontzettend blij mee! Op jullie mooie website willen we jullie laten weten dat we erg tevreden zijn met jullie vakkundig advies, vakmanschap en geduld! Er is keurig werk afgeleverd, waar we zeker heel veel jaren plezier van zullen hebben! Veel succes met het bedrijf! Wij zullen ACP zeker aan anderen aanbevelen!

04-02-2010
wim en dini kersten

Proficiat met jullie mooie website.Wij zijn erg blij met de renovatie van onze keuken.Ook onze vrienden en familie zijn reuze enthousiast dat dit in zo'n korte tijd geraliseerd is.Prima vakwerk riepen ze in koor. Het hele team BEDANKT?

31-01-2010
Hilde en Ben Willems

Allereerst onze gelukwensen met jullie nieuwe website. Deze ziet er prima uit....net zo goed als de renovatie, die jullie in onze ongeveer 25 jaar 'oude' keuken hebben doorgevoerd. Dit is eind 2008 (keuken)en medio 2009 (schilderen van alle binnendeuren/kozijnen)gebeurd. Onze keuken ziet er weer uit als nieuw en alle oude apparatuur hebben jullie vakkundig vernieuwd. Koken op inductie is geweldig!! De snelheid, waarmee jullie dit gedaan hebben heeft ons eigenlijk verbaasd.Julie belofte: een man een man, een woord een woord hebben jullie helemaal waar gemaakt. Binnen een week waren de werkzaamheden achter de rug! Ook het opnieuw schilderen van alle deurkozijnen binnen (17 in het totaal) en het opnieuw spuiten en het aflakken van alle binnendeuren hebben ons huis in een bijna nieuwstaat gebracht. Uiteraard duurde deze klus ietwat langer (ongeveer 14 dagen, maar ook hier valt niks over te zeggen en het was ook zo door jullie toegezegd). Nogmaals heel veel dank voor alle bovenomschreven werkzaamheden!!

04-01-2010
Huub en Fien Hendriks

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe site. In week 48 en 49 zijn jullie bezig geweest om bij ons een keukenrenovatie te realiseren. Eigenlijk zijn het 2 keukens langs elkaar, een keuken die doorloopt in een aanbouw in de serre. Het demonteren van de deurtjes en aanrechtbladen ging snel en goed tijdens dit werk wat meest werd uitgevoerd door Patrick en Joep kregen we nog adviessen voor nog meer aanpassingen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden, deze hebben we ons ter harte genomen en zo werd een aanpassing aan de keuken uitgebreid tot een perfecte gerenoveerde keuken die kompleet anders is geworden. We zijn er heel blij mee. Daarom willen we jullie bedanken voor het goed werk wat jullie hebben geleverd, de zeer goede adviesen die we hebben gekregen van Joep en Patrick en deze ook hebben laten uitvoeren.Patrick bedankt voor je vakkennis je bent goud waard voor ACP. De groeten van de fam. Hendriks en een goede jaarwisseling

28-12-2009
frank en loes

Hele mooie site. Bedankt voor de hele mooie nieuwe keuken we zijn er heel gelukkig mee. wij vinden dat jullie perfect werk hebben geleverd. fijne feestdagen groetjes frank en loes.

23-12-2009
Hans

Mooie site hoor! Bij goed professioneel werk hoort ook een bijpassende professionele site. Ik lees de eerdere reacties en kan alleen maar zeggen dat wij dezelfde ervaring hebben. Prima, snel werk en vooral goede afstemming en afspraak = afspraak. Eindelijk eens mensen die met je meedenken in oplossingen. Veel succes en fijne feestadgen!

22-12-2009
w.j. Voogt-Verhoef/j.a voogt

Gefeliciteerd met de mooie website. We zijn nog steeds vol trots op onze vernieuwde keuken. Prachtwerk!!! en in een zo'n vlot tempo gerealiseerd!!! We zijn echt onder de indruk van de vakbekwaamheid, werktempo en stiptheid van leiding en personeel. En inderdaad: aan het einde van een werkdag alles opgeruimd en meegenomen. Dat kom je niet zo vaak meer tegen. We wensen jullie allemaal een(ook zakelijk) goed 2010 toe. Ineke en Johan Voogt. (p.s. : onze keuken is zeker de moeite waard om te laten zien voor en na de renovatie)

22-12-2009
Anja

Allereeerst gefeliciteerd met jullie nieuwe website ziet er goed uit. Jammer dat onze keuken er nog niet op staat (komt misschien nog ) Onze dank voor de perfect uitgevoerde renovatie we zijn echt heel erg blij met onze ( nieuwe keuken ). De eerste dag was wel even schrikken als je ziet in welk tempo de keuken word gedemonteerd dag 2 was heel bijzonder met het nieuwe blad en toen ik dag 3 thuis kwam van mijn werk kon ik bijna niet geloven dat de keuken al bijna helemaal klaar was. En dan wil ik er ook nog even bij vermelden dat ik het heel bijzonder vond dat de jongens iedere avond alles netjes opgeruimd achter hebben gelaten. Nogmaals bedankt voor deze renovatie en veel succes met jullie bedrijf in de toekomst. Groetjes Anja en Familie

13-12-2009
P & M

Site ziet er Toppie uit! grt Patrick & Myron

09-12-2009
Een ogenblik geduld...