Afspraak maken

Gelegen in Roggel (Limburg)Dit kunt u laten doen door ACP Keukenrenovaties

De missie van ACP is om uw keuken geheel op uw wensen af te stemmen. Dit geldt voor zowel een totale en gedeeltelijke renovatie.

De gehele klus wordt door ons verzorgd en u heeft gedurende de keuken renovatie dan ook maar één contactpunt. Dit bevordert een soepele samenwerking. We streven ernaar om uitsluitend kwalitatieve keukens af te leveren. Bekijk het portfolio om enige inspiratie op te doen en creëer zodoende uw eigen droomkeuken.

Bekijk onze portfolio

De procedure

Zodra u ervoor kiest om bij ons uw droomkeuken af te nemen, dan vervolgen we onze weg aan de hand van een procedure. Het begint allemaal met een goed gesprek tussen beide partijen. Dit gesprek vindt veelal in de desbetreffende woning plaats, zodat er meteen naar de mogelijkheden gekeken kan worden. Dit alles gebeurt geheel gratis en vrijblijvend en u bent dus tot niets verplicht. Zodra het gesprek heeft plaatsgevonden, zal er een offerte worden opgesteld waarin alle aspecten van een keukenrenovatie worden benoemd. Deze offerte is tevens geheel gratis en vrijblijvend. De vervolgafspraak zal in ons bedrijf plaatsvinden waarin u uw laatste wensen en eisen definitief kenbaar maakt. Zo komen we tezamen tot een ideaal ontwerp en oplossing. Zodra beide partijen akkoord gaan met de offerte, zal er begonnen worden aan de renovatie.

ACP: Veel kennis en ervaring

Een keuken is natuurlijk niet zomaar een plek in het huis, maar het wordt door veel huishoudens vaak als het hart van de woning gezien. Dit alles leidt ertoe dat het van belang is dat de keuken geheel naar wens is en dat er niets ontbreekt. Voldoet uw keuken niet aan al uw wensen en wilt u dit graag veranderen? Wellicht laat de folie van de keukenkastjes los of heeft u behoefte aan een hele nieuwe uitstraling, overweeg dan eens om uw keuken te renoveren. Afhankelijk van de staat waarin uw huidige keuken zich bevindt, is dit een kleine ingreep en levert het veel meerwaarde op. Dankzij de diensten die ACP Keukenrenovaties in Limburg aanbiedt, kunt u zich weer helemaal prettig voelen in uw eigen keuken. Dankzij de ervaring die ACP in de loop der jaren heeft opgedaan, beschikken we over voldoende kennis en vakmanschap om uw keuken helemaal naar wens te maken. Kies vandaag nog voor een keukenrenovatie en geniet weer als vanouds van uw keuken.

Renoveer uw gehele keuken

Er kunnen in principe veel oorzaken zijn waardoor u niet meer tevreden bent over uw keuken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat bepaalde apparaten defect zijn, dat u bent uitgekeken op de kleur of dat de indeling van uw keuken niet meer geheel aan uw huidige leefsituatie voldoet. Zodra u niet meer tevreden bent over uw keuken, is het verstandig om uw keuken te laten renoveren. Op deze manier kunt u uw keuken geheel aan uw eigen wensen en smaak inrichten. Met een keukenrenovatie is het mogelijk om uw keuken een geheel andere stijl te laten aanmeten of een aantal kleine veranderingen toe te passen. De keuze is geheel aan u! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

keukenrenovatie blauwe keuken

Korte renovatietijd

Zodra u ervoor kiest om uw keukenrenovatie door ACP Keukenrenovaties in Limburg te laten uitvoeren, bent u zeker van het feit dat uw keuken binnen een aantal dagen helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Wij streven ernaar om uw keuken binnen 2 à 3 dagen te installeren zodat u snel kunt genieten van een volledig opgeknapte keuken.

Van alle markten thuis Bekijk onze projecten Bekijk alle projecten

RTL LifestyleXperienceACP Keuken Renovaties in beeld

Wij waren te zien bij RTL Lifestyle Experience. Bekijk onze video en krijg een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen!

ACP bij RTL
Een ogenblik geduld...