Afspraak maken
Jeannette

Wat zijn we blij met het eindresultaat. Zoals we in gedachten hadden. Joop eerlijk en oprecht de kracht van acp keukenrenovatie. Vergeet niet de werknemers die netjes en secuur werken. Alles netjes achter laten...tevreden en aan te bevelen.

24-10-2020 Sevenum
Suzanne van Pruijssen

Super blij met het eindresultaat. Met wat ik in gedachten had en besproken heb met Joop is helemaal werkelijkheid geworden. De mannen hebben super werk geleverd, netjes gewerkt en keurig alles achtergelaten. Ik had na plaatsing toch nog een andere wens en daar is naar volle tevredenheid in meegedacht en opgelost. Ik raad iedereen die wat wil laten veranderen aan de keuken ACP aan!

12-10-2020 Herten
Broekmans

Een fijn bedrijf wat met je meedenkt en ideeën geeft. Mooi werk geleverd. De monteurs werken precies en vooral erg netjes. Leuke mannen. Een bedrijf wat we zeer zeker aan kunnen bevelen.

04-10-2020 Roermond
Carel Luijben

Heel fijn bedrijf. communiceren heel duidelijk met de klant. Alles keurig in orde. Heel fijne en deskundige monteurs, die als het nodig is je ook adviezen geven . wij raden acp keukenrenovaties zeker aan een dikke 10 voor het geleverde werk.

31-08-2020 Heeze
Marion Huijbers

Na 25 jaar moest de keuken nodig opgeknapt worden. We zijn van een witte keuken overgegaan naar een donkere antracietkleurige keuken. Super mooi geworden en wij zijn dan ook ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. Zeer kundige vakmensen, wij zullen ACP zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

24-07-2020 Weert
Dion Wijler

Medewerkers foliedokter zeer vriendelijk en correct, lieten ook alles keurig achter. Zeer tevreden over verrichte werkzaamheden : vervangen apparatuur en frontpalen. Aanrader

15-07-2020 Venray
Rutten

Ook wij zijn super tevreden met t afgevoerde werk. Wij hadden ook een keuken van 20 jaar oud met folie. Nu ziet de keuken er weer top uit.Bedankt ACP voor de fijne samenwerking!

19-06-2020 Heythuysen
Anita Freij

Wij zijn bijzonder tevreden over de installatie van de nieuwe apparaten vandaag. Lekker snel en goed en fijne mensen. Als we in de toekomst weer iets nodig hebben komen we zeker bij jullie terug

27-05-2020 Nederweert
Ria en Theo

Ons huis was na 26 jaar aan een andere keuken toe. Eerste idee was helemaal vernieuwen. Alles er uit. Maar we zagen als een berg op tegen het vele werk. Omdat ook de keuken indeling hetzelfde zou blijven, de ruimte leent zich niet om er een andere indeling van te maken, toch eens verder gekeken en zo bij ACP terecht gekomen. Het resultaat mag er zijn, alles weer als " nieuw". Nieuwe afzuigkap, inductiekookplaat, mooie combioven etc. Mooie deurtjes, soft-closed scharnieren, extra lade. Patrick was steeds netjes op tijd, werkte rustig door, gaf een paar goede tips. Totaal geen rommel, alles netjes opgeruimd. Nieuwe vloer laten leggen door " buurman" van ACP. Goede samenwerking zodat ze elkaar niet voor de voeten liepen. Als we nog eens een keuken willen gaan we zeker weer voor ACP. Helaas door het Coronavirus nog geen kijkers gehad, wel foto,s doorgestuurd en een aantal mensen warm gemaakt om eens te gaan kijken bij ACP.

19-04-2020 Roermond
Fam. Hendrickx

Onze keuken was verouderd en de folie liet los. Met ACP een afspraak gemaakt. Prima gesprek met goed advies over alle mogelijkheden. Wij hebben gekozen voor een nieuw voorfront. Alle ingeplande afspraken prima nagekomen. zeer mooi werk afgeleverd. Wij zijn heel tevreden en raden ACP bij iedereen aan.

03-03-2020 Venlo
Fam. van der Sterren

De loslatende folie laten verwijderen en deurtjes een nieuwe kleur gegeven. Mooi resultaat. We zijn dan ook zeer tevreden over het deskundig advies en uitvoering van de renovatie. Top werk!

26-02-2020 Maasbree
Kerstjens L

Ook wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keukendeurtjes Alles volgens afspraak wat betreft het halen en demonteren het terugplaatsen door een zeer vriendelijke monteur die zijn vak verstaat en het resultaat prachtig mooier als voorheen met de folie die er op zat .kan het iedereen aanraden .Mvg

11-02-2020 peperstraat
gerard demeijer

na aankoop van onze woning zagen wij dat onze keuken aan een grondige opknap beurt toe was. We kozen voor ACP . Een zeer vriendelijke eigenaar welk ons zeer goed informeerde. patrick :een vakman welk de installatie deed. we kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle gelezen revieuws. Nogmaals dank ACP. TOP . met vr gr Gerard en Corry Demeijer uit Weert.

30-01-2020 weert
Wil op den Camp

Super tevreden met de werkwijze en afspraken met de Foliedokter. De monteur was een hard werkende, meedenkende en vriendelijke persoon. Een goede aanrader.

28-11-2019 Geleen
Thea en Ton van Grinsven

Helemaal happy met onze gerenoveerde keuken en ook nog een deel nieuwe keuken en apparatuur. Monteur is een geweldige harde werker en alles is super volgens afspraak gegaan. Helemaal blij mee en een aanrader.

27-09-2019 Helden
J.Holla

Spontaan, vriendelijk, vakkundig, eerlijk, oprecht, meedenkend, punctueel, vakwerk...met als resultaat zeer tevreden eigenaren van een gerenoveerde keuken!! John en Inge, Grubbenvorst.

12-07-2019 Grubbenvorst
Familie Lehnen

Geacht ACP team, Na een goed gesprek op locatie van jullie bedrijf waren wij over stag, de renovatie van de keukendeurtjes was een volgende fase ingegaan. De toezeggingen van demontage, ontdoen van de folie, bewerken, uiteindelijk aflakken en weer herplaatsen van de keukendeurtjes was een minutieuze timing. Het klopte precies zoals afgesproken. We hadden even een echte open keuken, maar daarna was het weer een plaatje om gezien te mogen worden. Daarom mag iedereen het dan ook weten hoe tevreden wij zijn met het uiteindelijke eind resultaat. ACP team, hartelijk dank voor dit mooie vakwerk. Familie Lehnen

01-07-2019 Blerick
Fam. Menting

Na 15 jaar liet de folie van de keukenkastjes los en waren het aanrechtblad en spatwand aan vervanging toe. Dus ACP gebeld. Een geweldig bedrijf. Er wordt meegedacht, tips en oplossingen aangedragen en zeer vakkundig werk afgeleverd. Nick voelt precies aan wat wij willen en Patrick komt dat zeer vakkundig waarmaken (terwijl we heel gezellige gesprekken voeren). Wij zijn erg blij met onze vernieuwde keuken. Zo kan het ook in deze wegwerp maatschappij. Top!

24-06-2019 Heythuysen
fam Vossen

Ook wij hebben onze bijna 25 jarige keuken laten renoveren. De werkzaamheden verliepen prettig, zeer vakkundig en gedreven. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen ACP zeker aanbevelen!

28-04-2019 Neerkant
Fam van Lieshout

Na onze keukenbrand in februari is onze keuken afgelopen vrijdag, 19 april, keurig hersteld. ACP keukens bedankt voor het advies, jullie deskundigheid en de geweldige service en afwerking! Alles ziet er weer tip top uit. Wij zijn er ontzettend blij mee. Nogmaals onze dank!

23-04-2019 Deurne
M. Van de Laar

Klantvriendelijk, servicegericht en vakmanschap van offerte tot oplevering. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit.

22-04-2019 Roggel
Van Dooren

Bedankt Mannen van ACP. Voor het meedenken en advies en voor het vakwerk dat geleverd is. We zijn erg blij met het resultaat. Top bedrijf!!!!

30-03-2019 Weert
hodzelmans

Beste mensen, Gisteren werd de renovatie van onze keuken perfect afgerond.Mede door het vakmanschap van de betreffende monteur zijn we super tevreden.Kwaliteit,levering en plaatsing precies volgens afspraak.Complimenten aan allen. Aan te bevelen voor alle mensen die keuken we upgraden,.

25-01-2019 roermond
Rini

Na een eerste bezoek door een medewerker van ACP keukenrenovatie en een advies hebben we besloten om de folie te laten verwijderen en de keukenkastjes laten spuiten. In verband met drukke werkzaamheden bij ACP moesten we 2 maanden wachten alvorens tot actie kon worden overgegaan. Maar nu is het karwei geklaard en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier dan voorheen met de folie. Al met al zullen we ACP zeker aanbevelen. Er is keurig werk geleverd.

06-12-2018 VENLO
Tamara

Paar maanden geleden onze keuken laten renoveren. Vanaf het begin alle afspraken nagekomen en er werd super netjes gewerkt. Geen rommel en geen folie meer! Alle kastjes weer als nieuw. We kunnen er weer heel wat jaartjes tegen met onze keuken! Bedankt!

17-11-2018 Venlo
Lian

Van een keukenzaak hier uit de buurt kreeg ik het adres van de foliedokter, nou daar heb ik geen spijt van gekregen, fantastisch vakkundig werk, erg goed mee gedacht met het aanschaffen van de nieuwe apparaten en de keukenkastjes zijn weer nieuw. Klasse. Bedankt Joop

15-11-2018 Veenendaal
Timmermans

Mooi vakwerk geleverd. Keuken weer geheel als nieuw. De deurfrontjes zijn gespoten in exact dezelfde kleur als toendertijd de oude folie. De folie liet na 12 jaar los en de deurtje zien eruit als nieuw.

10-11-2018 Kessel
H. Cox

In eerste instantie wilden we de frontjes van onze keuken laten overspuiten. Uiteindelijk toch gekozen voor nieuwe fronten en de keuken heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen! De keuken kan weer jaren mee. We zijn erg tevreden over het deskundig advies en werkwijze!

03-10-2018 Roermond
Van Kampen

Mijn keuken is weer compleet door de renovatie van ACP! Ik ben uiterst tevreden over de levering en montage! Het is geweldig dat ze het in 1 dag helemaal klaar hebben gekregen!

03-10-2018 Neerbeek
F. Hendrix

Onze bestaande keuken is opnieuw gespoten, gedeeltelijk apparatuur vervangen en aantal laden bijgeplaatst. Advies was top, goed meegedacht, afspraken gemaakt en zonder problemen nagekomen en onze keuken is als nieuw. Topservice wij zijn er superblij mee.

27-09-2018 Venlo
Peeters

De medewerkers hebben onze gedateerde keuken omgetoverd tot een moderne en stijlvolle keuken. Netjes gewerkt en erg vriendelijk!

26-08-2018 Helden
Mattie en Ankie

De service, het meedenken maar ook het stellen van goede vragen over de eigen wensen is ons echt opgevallen. Ook het vakmanschap, kwaliteit van het spuitwerk en de zorgvuldigheid waarmee onze keuken weer werk opgebouwd is super. En dan komen ze heel ouderwets hun afspraken tot op d dag nauwkeurig na. Kortom we hadden geen betere partner om onze keuken op te knappen kunnen kiezen.

13-08-2018 Meerssen
Heins Cox

Bij mijn zoektocht naar keukenrenovatie werd ik via-via getipt op de bestaande frontjes laten spuiten in plaats van te vervangen. Daarbij ook de tip voor het bedrijf dat dit doet : ACP. Achteraf gezien twee gouden tips. Mijn oude keuken is ALS NIEUW en door een bedrijf dat vanaf het eerste moment, het adviseren in de mogelijkheden tot en met het terugplaatsen van de overgespoten frontjes, zich perfect aan alle toezeggingen en tot op de minuut aan afspraken hield. Dank voor de tipgever en complimenten voor ACP in z'n totaliteit.

02-08-2018 Heerlen
Kurvers

Door ACP hele keuken gerenoveerd. Vanaf 1e afspraak tot en met het einde van het project een top prestatie geleverd door alle medewerkers. Kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen.

14-07-2018 Grashoek
Amendt

We zijn heel erg tevreden. Snelle service en onze oude foliekeuken ziet er nu weer uit als nieuw! Geen op- of aanmerkingen.

05-07-2018 Panningen
Familie Vestjens

Fantastisch hoe het werk is uitgevoerd en opgeleverd. Hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid.

04-07-2018 Venlo
Rauser

We zijn zeer tevreden! Alles verloopt volgens afspraak en het eindresultaat is boven verwachting! Een 10 met een griffel!

02-07-2018 Heythuysen
Buschmann

Er is door ACP Keukenrenovaties perfect werk geleverd! Wij zijn helemaal tevreden over het resultaat.

25-06-2018 Swalmen
Coolen

We zijn erg tevreden! Geen op of aanmerkingen. Afspraken worden nagekomen en we zijn super geholpen van begin tot eind. Afwerking is TOP!

21-06-2018 Thorn
Könisser

Ook na ruim 2,5 jaar is de service van ACP ongekend. Joop, Nick, Patrick en overige medewerkers; hartelijk dank. Gerda en Jan Könisser

14-06-2018 Velden
Een ogenblik geduld...