Afspraak maken
Ruud en Carla Broere

Patrick en Jan van ACP Keukenrenovaties hebben topwerk geleverd. Zeer professioneel en behulpzaam om de beste en de mooiste oplossingen te realiseren.

26-02-2022 Roermond
M van duinen

Bij deze willen we het hele team van acp bedanken 1 februari is bij ons de keuken gerenoveerd nieuwe fronten en plint en gedeeltelijk schilder en spuitwerk echt supermooi gedaan echt top werk en aflevering

03-02-2022 Sittard
Ton en Elly Linssen

Keuken gerenoveerd door Patrick en Jan. Gewoon TOP!!! Wij zullen ACP keukenrenovaties zeker aanbevelen!

03-02-2022 Wessem
Jeanne Canjels

Dinsdag 4 en 18 januari j.l. heeft Patrick de keuken gerenoveerd. Deurtjes en frontjes gespoten, nieuw aanrechtblad, nieuwe kraan met wasbak, inductie kookplaat genstalleerd en nieuwe koelkast en ledlampjes geplaatst. Helemaal tevreden hoe er gewerkt is geworden en hoe mooi de keuken er weer uit ziet. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanraden.

20-01-2022 Venlo
Fam v Boxtel

Onze keuken is vakkundig en netjes gerenoveerd, ter plekke uitgevoerd door Patrick. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van ACP. Vakwerk dus zeker aan te bevelen👍👏🏻

05-01-2022 Asten
Marlène Heijnen

Mooi werk geleverd door Patrick. Nieuw werkblad, wasbak en kraan geplaatst en een nieuwe plint. Ziet er superstrak uit. De keuken kan er nu weer enkele jaren tegen. Dank je wel. Ook dank aan Joop voor het meedenken

28-12-2021 Heythuysen
Familie Franssen

Goede service, kwaliteit en vakmanschap!! Gaan niet naar huis zonder dat de puntjes op de i zijn gezet en alles gebeurd in overleg met de klant!! Zeker een AANRADER😁

10-11-2021 Spaubeek
Christel

Onze keuken is vakkundig gerenoveerd door Patrick. Ik ben blij en tevreden over het resultaat.

07-11-2021 Horn
Rene Eevers

Patrick heel erg bedankt je bent een echte vakman heel netjes heb je onze keuken gerenoveerd top .Acp medewerkers jullie ook bedankt voor het vertrouwen in jullie dat je mij hebt gegeven ga zo door Top bedrijf .Gr Rene

29-10-2021 Deurne
Sebastian Geisler

vandaag was Patrick van ACP keukens bij ons voor de keukenrenovatie te realiseren, uiterst vriendelijke en ook professionele man, hij overlegt alles met je zodat duidelijk wat hij precies gaat doen, en hij gaat niet weg voordat de keuken helemaal af is. een dikke aanrader!!!

28-10-2021 Venlo
Ronald

Uiterst vriendelijke en behulpzaam mensen! Al mijn keukenfrontjes zijn ontdaan van folie en opnieuw gespoten. Ik hou er niet van om iets perfect te noemen, maar dit was een perfecte job: super kwaliteit spuitwerk en her-montage van 29 frontjes door Jan: vakwerk! Aanrader! Bedankt mannen!

26-10-2021 Budel-Schoot
Piet en Alda

Door ACP de keukenkastjes laten spuiten en een nieuwe vaatwasser laten plaatsen. Vanaf 1e afspraak tot en met de plaatsing vakwerk geleverd. Zal zeker iedereen deze firma aanbevelen. Klasse!

17-09-2021 Meijel
van Helden

Ook wij zijn zeer tevreden over ACP. Goed advies en top werk geleverd. Een echte aanrader. Hartelijk dank!

12-08-2021 MEIJEL
Wolters

Voor een eerlijk en professioneel advies en voor een klantgerichte en vriendelijke afwerking van uw keuken. Wij zijn heel tevreden. En raden iedereen ACP aan!!!

03-08-2021 Roermond
Silvia Versteegen

Goed advies gekregen door Joop en Jan heeft netjeswerk geleverd. Van een creme keuken naar een super mooie carbon kleur keuken. Wij zijn zeer tevreden. Dank jullie wel!

14-07-2021 Melderslo
Fam. Lamerichs

We zijn zeer tevreden en blij met onze gerenoveerde keuken. De keuken ziet eruit of dat die helemaal nieuw is. Top werk geleverd Jan, en Patrick leren kennen als een goede meedenkende vakman voor ons verwijderde draaicarrossel. Echt vakwerk, en dus ook zeker aan te bevelen....👏👍

01-07-2021 Helden
van Horne

Een dikke 10 voor dit bedrijf. Alles volgens afspraak, en keurig vakwerk afgeleverd. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

03-06-2021 Helden
Spaetgens

ACP keuken renovaties of de Foliedokter heeft onze keuken tot volste tevredenheid gerenoveerd. De firma is heel betrouwbaar en komt steeds alle afspraken na. Het personeel is heel deskundig en super netjes en vriendelijk. (alsof het werk bij hun thuis gebeurde) Alle verpakkingsmateriaal etc. wordt netjes voor je opgeruimd. De apparatuur is 1e keus en is perfect gemonteerd. Hartelijk Dank!!! Familie Spaetgens Spaubeek.

02-06-2021 Spaubeek
Jeanne en Peter Geuskens

Vandaag zijn de nieuwe fronten geplaatst en twee weken geleden de apparatuur. Het ziet er prachtig uit - een echte metamorfose. Alles geplaatst door Jan, een vakkundige en aardige man. Kortom, we zijn heel tevreden met ACP!!

27-05-2021 Weert
Neyens

Ook wij zijn zeer tevreden van deze firma. Ze leveren goed werk en houden zich perfect aan de afspraken. Wij bevelen ze aan iedereen aan.

27-05-2021 Bree
Peter en Gerrie Peters

ACP is een zaak met no nonsense, wat ze beloven maken ze ook waar! Patrick is een zeer sympathieke monteur, hij denkt mee en neemt de tijd voor de klant, en is voor Roel een geduldige en lieve leermeester. Wij zijn heel tevreden en blij met onze vernieuwde keuken en de service die ACP levert! Hartelijk dank.

20-05-2021 Venlo
Henk en Liesbeth

Alle voorgaande referenties gelezen, het klopt allemaal! Onze 21 jarige oude foliekeuken is geheel naar onze wens gerenoveerd niets bleek onmogelijk. Het eindresultaat is verbluffend. Helemaal tevreden. Chapeau voor monteurs Patrick en Roel keurig gewerkt. Dus wie nu nog twijfelt:doen!

27-04-2021 Heel
Fan. Coenen

Wij dachten na het lezen van alle referenties, als de helft ervan waar is dan is het al prima! Maar na afronding van de renovatie moeten we constateren dat het gewoon echt 100% goed is. Bij ons was (door een misverstand) van 1 frontje de maatvoering niet goed. Ons was het niet direct opgevallen maar monteur Jan was niet tevreden en heeft er werk van gemaakt. Het nieuwe frontje is nu geplaatst en het geheel ziet er nu helemaal top uit. Zeer tevreden en als je zelf ook denkt dat al die goede reviews te mooi zijn om waar te zijn....dan koop vooral een nieuwe keuken maar ik zou het wel weten .

14-04-2021 Haelen
Boots

Keukenrenovatie uitgevoerd door SUPER team ACP,van strak wit....naar stoer landelijk tikje vergrijsd! Zeer netjes gewerkt,strakke afwerking,komt afspraken na. 100% tevreden....zeker aan te bevelen!!

10-04-2021 Panningen
ilaenhenny

Ook bij ons is de keuken erg mooi geworden na renovatie door Joop en zijn mannen,alles van t begin tot het einde prima verlopen alles vlgs afspraak,wij zijn zeer tevreden.

28-02-2021 Panningen
Romeo Battistella

Super keukenrenovatie door ACP. Professioneel advies en (de)montage keuken kastjes en koelkast Werkzaamheden op goede en fijne manier uitgevoerd. Zeker aanrader!

14-02-2021 Heythuysen
Rody van der Moolen

Ook onze keuken is in oktober 2020 geheel volgens verwachting gerenoveerd door ACP. Het gehele traject is erg soepel verlopen, vanaf de eerste prettige en ongedwongen kennismaking, het advies in de showroom, het doorspreken van de offerte en ten slotte de uiteindelijke plaatsing, tweemaal één dag. De monteurs zijn vriendelijke harde werkers, weten duidelijk wat ze doen en bovenal erg netjes! Die laten werkelijk geen stofje achter. Totale ontzorging. Absolute aanrader!

12-02-2021 Reuver
Bart en marij haenen

vandaag de keukendeurtjes door monteur Jan teruggeplaatst,tot onze volle tevredenheid .Alles is volgens afspraak afgehandeld. Geen moment spijt.

08-02-2021 venlo
H.M.

Zojuist is de monteur Jan vertrokken nadat hij vanmorgen onze nieuwe frontjes heeft geplaatst. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de frontjes voor onze keuken en ook zeer tevreden over de vriendelijkheid en vaardigheden van de monteur. We zullen zeker reclame maken voor uw bedrijf. met vriendelijke groeten, Hans en Wilma Hendriks

20-01-2021 REUVER
Yvonne

We hebben nieuwe frontjes geplaatst gekregen en de overige delen zijn geverfd. Het is supermooi geworden! Goed werk geleverd!

17-12-2020 Neeritter
Frans en Ria Bouwmans

Ook bij ons is het resultaat verbluffend, het is gewoon een nieuwe keuken geworden. Joop heeft goede en duidelijke adviezen gegeven. Patrick is op en top een vakman, zeer accuraat en stipt en ook hij gaf tijdens zijn werkzaamheden nog goede adviezen. Zeer goed team en zeker aan te raden, ook vrienden van ons staan inmiddels als klant geboekt

16-12-2020 Deurne
Kitty en Frans Korten

Onze keuken is prachtig gerenoveerd door ACP. Echt een plaatje! Het hele traject verliep buitengewoon soepel: het heldere, inleidend gesprek met Joop, goede tips en adviezen. Vervolgens de zeer deskundige montage van de monteurs Patrick en Jan, ook met goede tips en adviezen en allebei prettig in de omgang. In twee dagen zat het werk erop en hebben de monteurs de keuken opgeruimd en netjes achtergelaten. Kortom: voor een keukenrenovatie is ACP zeker aan te bevelen!

15-12-2020 Heel
Helmie

We hadden geen idee hoe onze keuken (gerenoveerd) eruit zou moeten zien. We kregen goede tips en advies van Joop. Het resultaat is verbluffend. Super!!! Bedankt mannen, zeer vakkundig werk geleverd.

11-12-2020 Hegelsom
Th.Louw

Uitvoering werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak, wij zijn zeer tevreden. P.S. Dit ook met in achtneming van de geldende Corona maatregelen.

19-11-2020 Melick
Vullings

Heel fijn bedrijf. communiceren heel duidelijk met de klant. Alles keurig in orde. Heel fijne en deskundige monteurs, die als het nodig is je ook adviezen geven . wij raden acp keukenrenovaties zeker aan een dikke 10 voor het geleverde werk.

04-11-2020 Tegelen
Jeannette

Wat zijn we blij met het eindresultaat. Zoals we in gedachten hadden. Joop eerlijk en oprecht de kracht van acp keukenrenovatie. Vergeet niet de werknemers die netjes en secuur werken. Alles netjes achter laten...tevreden en aan te bevelen.

24-10-2020 Sevenum
Suzanne van Pruijssen

Super blij met het eindresultaat. Met wat ik in gedachten had en besproken heb met Joop is helemaal werkelijkheid geworden. De mannen hebben super werk geleverd, netjes gewerkt en keurig alles achtergelaten. Ik had na plaatsing toch nog een andere wens en daar is naar volle tevredenheid in meegedacht en opgelost. Ik raad iedereen die wat wil laten veranderen aan de keuken ACP aan!

12-10-2020 Herten
Broekmans

Een fijn bedrijf wat met je meedenkt en ideeën geeft. Mooi werk geleverd. De monteurs werken precies en vooral erg netjes. Leuke mannen. Een bedrijf wat we zeer zeker aan kunnen bevelen.

04-10-2020 Roermond
Carel Luijben

Heel fijn bedrijf. communiceren heel duidelijk met de klant. Alles keurig in orde. Heel fijne en deskundige monteurs, die als het nodig is je ook adviezen geven . wij raden acp keukenrenovaties zeker aan een dikke 10 voor het geleverde werk.

31-08-2020 Heeze
Marion Huijbers

Na 25 jaar moest de keuken nodig opgeknapt worden. We zijn van een witte keuken overgegaan naar een donkere antracietkleurige keuken. Super mooi geworden en wij zijn dan ook ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. Zeer kundige vakmensen, wij zullen ACP zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

24-07-2020 Weert
Een ogenblik geduld...