Afspraak maken
Fam. S.

We zijn erg tevreden! Onze keuken ziet er weer keurig uit en ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

16-05-2018 Hoensbroek
van Montfort

Dankzij deze vakkundige medewerkers hebben wij weer een "nieuwe" keuken! Wij raden ACP zeker aan!

29-04-2018 Ittervoort
Van de Waarenburg

Prima werk! Onze aanvraag werd snel in behandeling genomen en we waren vervolgens snel aan de beurt. Het verhaal is duidelijk en helder. Onze keuken is prachtig geworden!

25-04-2018 Kelpen
Gubbels

We zijn erg tevreden. Een afspraak maken met ACP verloopt snel en soepel. Ze houden zich perfect aan hun woord. Keuken is netjes afgewerkt en opgeleverd!

25-04-2018 Heythuysen
Familie Huys

Onze keuken was 18 jaar oud en de folie liet op diverse plaatsen los. Op internet kwamen we De Foliedokter tegen. We zijn netjes geholpen en ze hebben alles naar wens voor ons gemaakt. Alles was in 2 dagen gebeurt. We hebben jullie al aangeraden bij kennissen, en zullen dit ook blijven doen! Kortom zéér tevreden!

25-04-2018 Sevenum
Ton en Angelique

De vakkundige medewerkers hebben een top renovatie gedaan en er voor gezorgd dat we weer verliefd zijn geworden op onze eigen keuken. Wij raden ACP zéker aan !!!

20-04-2018 Ittervoort
Fam. van der Kist

Onze keuken is perfect afgeleverd! Alles goed gemonteerd en we zijn zeer tevreden over het resultaat!

18-04-2018 Reuver
Mevr. Van de Winkel

Ik ben zeer tevreden. Alles is perfect gegaan! Een dikke 10! Érg behulpzaam, vriendelijk en kundig! Er is me ook nog het een en ander uitgelegd. Super!

18-04-2018 Heythuysen
Jurjen en Yvonne

Superblij met onze keuken die niet van helemaal nieuw te onderscheiden is. Vakwerk door een topteam.

11-04-2018 Venlo
Langendonk

Keuken uit eind jaren negentig ziet er weer uit als nieuw!! ACP is een echte aanrader!

01-04-2018 Belfeld
sip halma

keuken laten renoveren super tevreden ziet er weer prachtig uit vakkundige en vriendelijke monteur ACP ROGGEL zeker aan te bevelen voor renovatie

28-01-2018 someren
Reijntjens

Keukenrenovatie door ACP.uitgevoerd. In een woord PERFECT. Advies en montage zeer vakkundig. Een aanbeveling waard.

12-12-2017 Brunssum
Spee J

Zeer tevreden over de renovatie goede monteur en zeer goed werk geleverd

29-11-2017 Geleen
G Sturznickel

Zijn dik en dubbel tevreden met onze gerenoveerde keuken goede monteur en alles naar tevredenheid afgehandeld. Zou iedereen die zijn keuken wil renoveren ACP aanbevelen

14-11-2017 Tegelen
Hein en Ria Schopen

Onze keuken ziet er weer perfect uit. Dankjewel team ACP.

24-10-2017 Kerkrade
Van der Heijden

Onze huidige keuken laten renoveren door ACP Keukenrenovatie! Met relatief kleine aanpassingen is er een schitterend resultaat verkregen!! Heel mooi! Vriendelijk en bekwame vaklui hebben in 2 dagen tijd heel mooi werk geleverd. Wij zijn erg tevreden!

05-10-2017 Eijsden
Fam. Beckers

Vandaag is onze keuken gerenoveerd. Alles perfect uitgevoerd! Vakmanschap pur sang.

19-09-2017 Horn
H Jutten

Een nieuwe wasemkap en de oven weer goed geplaatst. Alles perfect gemonteerd en gepoetst. De monteur is een toppertje.

12-07-2017 Echt
Valérie Rijckmans

Echt een zeer fijn bedrijf. Altijd bereikbaar, monteur Patrick werkt ontzettend netjes en zorgvuldig. Ruim een jaar geleden heb ik al de kastdeurtjes van folie laten ontdoen en laten spuiten en meteen al het lijstwerk mee laten nemen. Nieuw aanrechtblad, alles. Het ziet er nog steeds perfect uit. Vandaag kwam Patrick langs voor service, heeft wat kleine dingetjes voor me opgelost. Aanrader!

03-07-2017 Tilburg
Fam Raedts

I.v.m. het loslaten van de folie van de keuken besloten wij de keuken te laten renoveren door ACP keukenrenovatie. Het resultaat is prachtig , echt een aanrader! Duidelijk kostenplaatje vooraf, keurige demontage en een super eindresultaat. Wij kunnen zo nog wel een aantal jaartjes vooruit met deze keuken.

21-06-2017 Venlo
Fam van deurssen

Samen met schoonmoeder de keuken laten renoveren. Super service en zeer vriendelijke monteur. Echt een aanrader

01-06-2017 VENLO
Fam.Janssen

Na 22 jaar folie er af gehaald en opnieuw gespoten en netjes gemonteerd we zijn er blij mee net nieuw top Joop en Patrick bedankt.

26-04-2017 Ysselsteyn
Peters

Keuken met loslatende folie gerenoveerd; zeer mooi gespoten, ziet er weer uit als nieuw. De- en montage zoals vooraf afgesproken, goede service en keurige afwerking. Aanbeveling waard.

15-04-2017 Heibloem
Fam. In der Hees

Onze keuken was toe aan een nieuw jasje. Joop heeft ons goed advies gegeven en Patrick heeft 100% vakwerk geleverd.Wij zijn 200% tevreden. Dit bedrijf durven wij iedereen aan te bevelen.

24-02-2017 Beegden
A.Waterschoot

Helaas door waterschade een dramatische keuken over gehouden. Eea werd ondanks een drukke agenda van het bedrijf zeer correct hersteld. Boven verwachting netjes geworden en volledig gede- en gemonteerd door zeer nette werknemer. Kan het bedrijf zeker aanbevelen

20-02-2017 Valkenswaard
Familie Meijer

Vorige week dinsdag is onze 25 jaar oude keuken vakkundig gerenoveerd. Het resultaat is inmiddels door vrienden en bekenden bewonderd. Veel lof voor Patrick die de perfectie nastreeft!

30-01-2017 Helden
Kelleners

Vakmanschap is meesterschap. --------------------------------------- Compliment aan Joop en Patrick

02-01-2017 Sittard
fam Nuijten

Het probleem van onze foliekeuken is heel mooi gerenoveerd door ACP keukens. Folie verwijderd en mooi gespoten fronten. Keuken is prima op kleur en weer als nieuw. Zeer tevreden over het resultaat.

09-12-2016 Swalmen
fam kanders

Onze keuken ziet er wee ruit als nieuw! Prima vakwerk geleverd door Patrick. Heel goed advies van Joop. Zeer tevreden

07-11-2016 heythuysen
Heger

Vorig jaar keuken laten renoveren, dit tot alle tevredenheid. Nu jaar later hadden we problemen met de stroomvoorziening van onze elektrische apparaten. Joop gebeld in de morgenuren en in de middaguren belde de monteur op dat hij langs zou komen. Deze heeft snel het probleem verholpen. ACP renoveerde niet alleen je keuken vakkundig maar ook de services is prima geregeld. Dus een aanrader voor iedereen die zijn keuken wil laten renoveren.

24-10-2016 Venlo
Fam van kessel

Niets als lof onze keuken was meer als 30 jaar en ziet er nu als nieuw uit en dat in 3 dagen zonder hak en breek werk en een geweldige service top kan ze zonder meer aan bevelen nogmaals bedankt

06-10-2016 Hapert
Timmermans

Vandaag zijn onze \'frontjes\' terug gekomen van onze, inmiddels 16 jaar oude, keuken. Na folieschade op de deurtjes ondergingen ze een opknapbeurt, folie eraf en de ladefronten en deurtjes na kleurmeting weer in de orginele kleur gespoten. Spannend, zou het echt kunnen, geen kleurverschil? Jazeker, het ziet er weer uit als nieuw! Heel blij met onze keuken, ziet er weer uit als nieuw!

26-09-2016 Roggel
van den Dam

De keuken was ruim zestien jaar oud. Folie van de deurtjes vervangen, tevens diverse dingen vervangen. Keuken is met zijn tweede jeugd begonnen.

25-08-2016 Heythuysen
Fam.Schroeten

Na 16 jaar was de folie los en verkleurd. We hebben gekozen voor nieuwe fronten. Het is prachtig geworden! Het lijkt wel een nieuwe keuken. Zeer tevreden! Goed advies, prettige samenwerking. Netjes en correct uitgevoerd door Patrick. ACP beveel ik zeker aan bij anderen.

27-07-2016 Weert
Leppers

ook wij hebben onze keuken laten renoveren door ACP en er is geweldig werk geleverd. Patrick heeft de terugplaatsing vakkundig en uiterst secuur afgewerkt.

14-07-2016
Wil en Annemie Swaans

Ook wij hebben onze keuken door ACP laten renoveren en zijn super tevreden. Vooraf duidelijkheid, advies, uitleg en toelichting over de service die je samen afspreekt. De kwaliteit die tijdens de offerte fase werd uitgesproken is ook echt waargemaakt. De begeleiding het advies en de uitvoering, maar vooral de wijze waarop verdiend een groot compliment. Joop en Patrick jullie maken echt waar wat je zegt, toppie en bedankt !

25-06-2016 Goirle
Van Lieshout

In een week tijd van demontage naar montage van gerenoveerde deurtjes. Fijn gedaan Patrick, dank je wel.

20-05-2016 Heel
Moonen

Zeer tevreden over het eindresultaat, goed advies van Joop gekregen. Patrick is een zeer capabele vakman die meedenkt! Niks dan lof over het voltallige team van ACP!

11-05-2016
Fam. Van Tulden

Onze blank eiken keuken van 25 jaar oud laten renoveren. Alles in roomwit gespoten en een nieuw aanrechtblad. prima advies gekregen, goed vakwerk geleverd door Patrick, prima monteur, en prettig in de omgang. wij vinden ACP een aanrader! Een zeer tevreden klant

25-04-2016 Someren heide
Beun

Mijn keuken was verpest door een stoomreiniger, alle folie bolde en was zelfs gescheurd. Joop heeft een zeer goed advies gegeven. Alle deuren zijn ontfolied en gespoten. Nieuw blad etc. Alles ziet er weer perfect uit. Afspraken zijn gehouden en Patrick heeft zeer kundig werk geleverd. Hier een zeer tevreden klant en ik kan iedereen die twijfelt aanraden om dit bedrijf de klus te gunnen! Top!

08-04-2016 Geleen
Een ogenblik geduld...