Referenties

Plaats:
VENLO
Naam:
Rini
Geplaatst op:
06-12-2018
Berichtje:
Na een eerste bezoek door een medewerker van ACP keukenrenovatie en een advies hebben we besloten om de folie te laten verwijderen en de keukenkastjes laten spuiten. In verband met drukke werkzaamheden bij ACP moesten we 2 maanden wachten alvorens tot actie kon worden overgegaan. Maar nu is het karwei geklaard en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier dan voorheen met de folie. Al met al zullen we ACP zeker aanbevelen. Er is keurig werk geleverd.
Plaats:
Venlo
Naam:
Tamara
Geplaatst op:
17-11-2018
Berichtje:
Paar maanden geleden onze keuken laten renoveren. Vanaf het begin alle afspraken nagekomen en er werd super netjes gewerkt. Geen rommel en geen folie meer! Alle kastjes weer als nieuw. We kunnen er weer heel wat jaartjes tegen met onze keuken! Bedankt!
Plaats:
Veenendaal
Naam:
Lian
Geplaatst op:
15-11-2018
Berichtje:
Van een keukenzaak hier uit de buurt kreeg ik het adres van de foliedokter, nou daar heb ik geen spijt van gekregen, fantastisch vakkundig werk, erg goed mee gedacht met het aanschaffen van de nieuwe apparaten en de keukenkastjes zijn weer nieuw. Klasse. Bedankt Joop
Plaats:
Kessel
Naam:
Timmermans
Geplaatst op:
10-11-2018
Berichtje:
Mooi vakwerk geleverd. Keuken weer geheel als nieuw. De deurfrontjes zijn gespoten in exact dezelfde kleur als toendertijd de oude folie. De folie liet na 12 jaar los en de deurtje zien eruit als nieuw.
Plaats:
Neerbeek
Naam:
Van Kampen
Geplaatst op:
03-10-2018
Berichtje:
Mijn keuken is weer compleet door de renovatie van ACP! Ik ben uiterst tevreden over de levering en montage! Het is geweldig dat ze het in 1 dag helemaal klaar hebben gekregen!
Plaats:
Roermond
Naam:
H. Cox
Geplaatst op:
03-10-2018
Berichtje:
In eerste instantie wilden we de frontjes van onze keuken laten overspuiten. Uiteindelijk toch gekozen voor nieuwe fronten en de keuken heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen! De keuken kan weer jaren mee. We zijn erg tevreden over het deskundig advies en werkwijze!
Plaats:
Venlo
Naam:
F. Hendrix
Geplaatst op:
27-09-2018
Berichtje:
Onze bestaande keuken is opnieuw gespoten, gedeeltelijk apparatuur vervangen en aantal laden bijgeplaatst. Advies was top, goed meegedacht, afspraken gemaakt en zonder problemen nagekomen en onze keuken is als nieuw. Topservice wij zijn er superblij mee.
Plaats:
Helden
Naam:
Peeters
Geplaatst op:
26-08-2018
Berichtje:
De medewerkers hebben onze gedateerde keuken omgetoverd tot een moderne en stijlvolle keuken. Netjes gewerkt en erg vriendelijk!
Plaats:
Meerssen
Naam:
Mattie en Ankie
Geplaatst op:
13-08-2018
Berichtje:
De service, het meedenken maar ook het stellen van goede vragen over de eigen wensen is ons echt opgevallen. Ook het vakmanschap, kwaliteit van het spuitwerk en de zorgvuldigheid waarmee onze keuken weer werk opgebouwd is super. En dan komen ze heel ouderwets hun afspraken tot op d dag nauwkeurig na. Kortom we hadden geen betere partner om onze keuken op te knappen kunnen kiezen.
Plaats:
Heerlen
Naam:
Heins Cox
Geplaatst op:
02-08-2018
Berichtje:
Bij mijn zoektocht naar keukenrenovatie werd ik via-via getipt op de bestaande frontjes laten spuiten in plaats van te vervangen. Daarbij ook de tip voor het bedrijf dat dit doet : ACP. Achteraf gezien twee gouden tips. Mijn oude keuken is ALS NIEUW en door een bedrijf dat vanaf het eerste moment, het adviseren in de mogelijkheden tot en met het terugplaatsen van de overgespoten frontjes, zich perfect aan alle toezeggingen en tot op de minuut aan afspraken hield. Dank voor de tipgever en complimenten voor ACP in z'n totaliteit.

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.