Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Ontdek de vacature!
We zijn i.v.m. de bouwvak vakantie gesloten van vrijdag 5 augustus tot maandag 29 augustus 2022.

Referenties

Plaats:
Meijel
Naam:
Lenders
Geplaatst op:
16-06-2022
Berichtje:
Vorige week is de laatste hand gelegd aan de renovatie van onze keuken : plaatsing van de achterwand. Alles was prima geregeld en volgens afspraak. Prima team van ACP. Vakwerk en zeker aan te bevelen.
Plaats:
Meijel
Naam:
Gerard & Monique de Bruijn
Geplaatst op:
21-05-2022
Berichtje:
Met Joop een mooi plan gemaakt 👍en na drie dagen gezelligheid met Patrick & Jan ( stel coole gasten ) is gisteren onze keuken renovatie afgerond en het is echt super mooi geworden.Alles vakkundig geïnstalleerd en voor alles een oplossing.Nogmaals bedankt 👋
Plaats:
Asten
Naam:
Christel van den Bercken
Geplaatst op:
16-04-2022
Berichtje:
Joop heeft ons fantastisch geadviseerd bij het renoveren van onze keuken en bijkeuken. Patrick en Jan zijn super toffe gasten om in je huis te hebben om deze klus zeer vakkundig te klaren! Ik zou iedereen ACP Keukenrenovatie aanbevelen. Onze keuken is gewoon nieuw! Met wat aanpassingen op de indeling. Nieuwe deurtjes en lades. Nieuwe apparatuur! Alles geschilderd. Nu alleen nog wachten op onze tweede oven die vertraging bij de levering heeft opgelopen. Dank jullie wel so far!
Plaats:
Venlo
Naam:
Fam Derichs
Geplaatst op:
13-04-2022
Berichtje:
Gisteren is onze nieuwe keuken afgerond, nieuw keukenblad, nieuwe extra kast in dezelfde stijl en kleur als de rest van de keuken, nieuwe frontjes, nieuwe apparatuur, nieuwe spoelbak met kraan. Wat een top team. Joop, bedankt voor het meedenken en alle adviezen. Nick, Patrick, Jan en Nico, bedankt voor het mooie vakwerk wat jullie geleverd hebben. We staan weer met veel plezier in onze nieuwe keuken.
Plaats:
Tegelen
Naam:
Peter Kuijpers
Geplaatst op:
30-03-2022
Berichtje:
Zojuist hebben wij de keuken laten renoveren door ACP. Wij hadden dit adres gekregen van onze vrienden die er vol lof over waren. En inderdaad, het lijkt op een spiksplinternieuwe keuken. Fantastisch! Patrick, Jan en Joop hebben prachtig werk geleverd. Chapeau, ik raad dit iedereen aan.
Plaats:
Roermond
Naam:
Ruud en Carla Broere
Geplaatst op:
26-02-2022
Berichtje:
Patrick en Jan van ACP Keukenrenovaties hebben topwerk geleverd. Zeer professioneel en behulpzaam om de beste en de mooiste oplossingen te realiseren.
Plaats:
Wessem
Naam:
Ton en Elly Linssen
Geplaatst op:
03-02-2022
Berichtje:
Keuken gerenoveerd door Patrick en Jan. Gewoon TOP!!! Wij zullen ACP keukenrenovaties zeker aanbevelen!
Plaats:
Sittard
Naam:
M van duinen
Geplaatst op:
03-02-2022
Berichtje:
Bij deze willen we het hele team van acp bedanken 1 februari is bij ons de keuken gerenoveerd nieuwe fronten en plint en gedeeltelijk schilder en spuitwerk echt supermooi gedaan echt top werk en aflevering
Plaats:
Venlo
Naam:
Jeanne Canjels
Geplaatst op:
20-01-2022
Berichtje:
Dinsdag 4 en 18 januari j.l. heeft Patrick de keuken gerenoveerd. Deurtjes en frontjes gespoten, nieuw aanrechtblad, nieuwe kraan met wasbak, inductie kookplaat geïnstalleerd en nieuwe koelkast en ledlampjes geplaatst. Helemaal tevreden hoe er gewerkt is geworden en hoe mooi de keuken er weer uit ziet. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanraden.
Plaats:
Asten
Naam:
Fam v Boxtel
Geplaatst op:
05-01-2022
Berichtje:
Onze keuken is vakkundig en netjes gerenoveerd, ter plekke uitgevoerd door Patrick. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van ACP. Vakwerk dus zeker aan te bevelen👍👏🏻

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.