Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Ontdek de vacature!

Referenties

Plaats:
Helden
Naam:
van Horne
Geplaatst op:
03-06-2021
Berichtje:
Een dikke 10 voor dit bedrijf. Alles volgens afspraak, en keurig vakwerk afgeleverd. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Plaats:
Spaubeek
Naam:
Spaetgens
Geplaatst op:
02-06-2021
Berichtje:
ACP keuken renovaties of de Foliedokter heeft onze keuken tot volste tevredenheid gerenoveerd. De firma is heel betrouwbaar en komt steeds alle afspraken na. Het personeel is heel deskundig en super netjes en vriendelijk. (alsof het werk bij hun thuis gebeurde) Alle verpakkingsmateriaal etc. wordt netjes voor je opgeruimd. De apparatuur is 1e keus en is perfect gemonteerd. Hartelijk Dank!!! Familie Spaetgens Spaubeek.
Plaats:
Bree
Naam:
Neyens
Geplaatst op:
27-05-2021
Berichtje:
Ook wij zijn zeer tevreden van deze firma. Ze leveren goed werk en houden zich perfect aan de afspraken. Wij bevelen ze aan iedereen aan.
Plaats:
Weert
Naam:
Jeanne en Peter Geuskens
Geplaatst op:
27-05-2021
Berichtje:
Vandaag zijn de nieuwe fronten geplaatst en twee weken geleden de apparatuur. Het ziet er prachtig uit - een echte metamorfose. Alles geplaatst door Jan, een vakkundige en aardige man. Kortom, we zijn heel tevreden met ACP!!
Plaats:
Venlo
Naam:
Peter en Gerrie Peters
Geplaatst op:
20-05-2021
Berichtje:
ACP is een zaak met no nonsense, wat ze beloven maken ze ook waar! Patrick is een zeer sympathieke monteur, hij denkt mee en neemt de tijd voor de klant, en is voor Roel een geduldige en lieve leermeester. Wij zijn heel tevreden en blij met onze vernieuwde keuken en de service die ACP levert! Hartelijk dank.
Plaats:
Heel
Naam:
Henk en Liesbeth
Geplaatst op:
27-04-2021
Berichtje:
Alle voorgaande referenties gelezen, het klopt allemaal! Onze 21 jarige oude foliekeuken is geheel naar onze wens gerenoveerd niets bleek onmogelijk. Het eindresultaat is verbluffend. Helemaal tevreden. Chapeau voor monteurs Patrick en Roel keurig gewerkt. Dus wie nu nog twijfelt:doen!
Plaats:
Haelen
Naam:
Fan. Coenen
Geplaatst op:
14-04-2021
Berichtje:
Wij dachten na het lezen van alle referenties, als de helft ervan waar is dan is het al prima! Maar na afronding van de renovatie moeten we constateren dat het gewoon echt 100% goed is. Bij ons was (door een misverstand) van 1 frontje de maatvoering niet goed. Ons was het niet direct opgevallen maar monteur Jan was niet tevreden en heeft er werk van gemaakt. Het nieuwe frontje is nu geplaatst en het geheel ziet er nu helemaal top uit. Zeer tevreden en als je zelf ook denkt dat al die goede reviews te mooi zijn om waar te zijn....dan koop vooral een nieuwe keuken maar ik zou het wel weten .
Plaats:
Panningen
Naam:
Boots
Geplaatst op:
10-04-2021
Berichtje:
Keukenrenovatie uitgevoerd door SUPER team ACP,van strak wit....naar stoer landelijk tikje vergrijsd! Zeer netjes gewerkt,strakke afwerking,komt afspraken na. 100% tevreden....zeker aan te bevelen!!
Plaats:
Panningen
Naam:
ilaenhenny
Geplaatst op:
28-02-2021
Berichtje:
Ook bij ons is de keuken erg mooi geworden na renovatie door Joop en zijn mannen,alles van t begin tot het einde prima verlopen alles vlgs afspraak,wij zijn zeer tevreden.
Plaats:
Heythuysen
Naam:
Romeo Battistella
Geplaatst op:
14-02-2021
Berichtje:
Super keukenrenovatie door ACP. Professioneel advies en (de)montage keuken kastjes en koelkast Werkzaamheden op goede en fijne manier uitgevoerd. Zeker aanrader!

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.