Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Ontdek de vacature!

Referenties

Plaats:
Heel
Naam:
Henk en Liesbeth
Geplaatst op:
27-04-2021
Berichtje:
Alle voorgaande referenties gelezen, het klopt allemaal! Onze 21 jarige oude foliekeuken is geheel naar onze wens gerenoveerd niets bleek onmogelijk. Het eindresultaat is verbluffend. Helemaal tevreden. Chapeau voor monteurs Patrick en Roel keurig gewerkt. Dus wie nu nog twijfelt:doen!
Plaats:
Haelen
Naam:
Fan. Coenen
Geplaatst op:
14-04-2021
Berichtje:
Wij dachten na het lezen van alle referenties, als de helft ervan waar is dan is het al prima! Maar na afronding van de renovatie moeten we constateren dat het gewoon echt 100% goed is. Bij ons was (door een misverstand) van 1 frontje de maatvoering niet goed. Ons was het niet direct opgevallen maar monteur Jan was niet tevreden en heeft er werk van gemaakt. Het nieuwe frontje is nu geplaatst en het geheel ziet er nu helemaal top uit. Zeer tevreden en als je zelf ook denkt dat al die goede reviews te mooi zijn om waar te zijn....dan koop vooral een nieuwe keuken maar ik zou het wel weten .
Plaats:
Panningen
Naam:
Boots
Geplaatst op:
10-04-2021
Berichtje:
Keukenrenovatie uitgevoerd door SUPER team ACP,van strak wit....naar stoer landelijk tikje vergrijsd! Zeer netjes gewerkt,strakke afwerking,komt afspraken na. 100% tevreden....zeker aan te bevelen!!
Plaats:
Panningen
Naam:
ilaenhenny
Geplaatst op:
28-02-2021
Berichtje:
Ook bij ons is de keuken erg mooi geworden na renovatie door Joop en zijn mannen,alles van t begin tot het einde prima verlopen alles vlgs afspraak,wij zijn zeer tevreden.
Plaats:
Heythuysen
Naam:
Romeo Battistella
Geplaatst op:
14-02-2021
Berichtje:
Super keukenrenovatie door ACP. Professioneel advies en (de)montage keuken kastjes en koelkast Werkzaamheden op goede en fijne manier uitgevoerd. Zeker aanrader!
Plaats:
Reuver
Naam:
Rody van der Moolen
Geplaatst op:
12-02-2021
Berichtje:
Ook onze keuken is in oktober 2020 geheel volgens verwachting gerenoveerd door ACP. Het gehele traject is erg soepel verlopen, vanaf de eerste prettige en ongedwongen kennismaking, het advies in de showroom, het doorspreken van de offerte en ten slotte de uiteindelijke plaatsing, tweemaal één dag. De monteurs zijn vriendelijke harde werkers, weten duidelijk wat ze doen en bovenal erg netjes! Die laten werkelijk geen stofje achter. Totale ontzorging. Absolute aanrader!
Plaats:
venlo
Naam:
Bart en marij haenen
Geplaatst op:
08-02-2021
Berichtje:
vandaag de keukendeurtjes door monteur Jan teruggeplaatst,tot onze volle tevredenheid .Alles is volgens afspraak afgehandeld. Geen moment spijt.
Plaats:
REUVER
Naam:
H.M.
Geplaatst op:
20-01-2021
Berichtje:
Zojuist is de monteur Jan vertrokken nadat hij vanmorgen onze nieuwe frontjes heeft geplaatst. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de frontjes voor onze keuken en ook zeer tevreden over de vriendelijkheid en vaardigheden van de monteur. We zullen zeker reclame maken voor uw bedrijf. met vriendelijke groeten, Hans en Wilma Hendriks
Plaats:
Neeritter
Naam:
Yvonne
Geplaatst op:
17-12-2020
Berichtje:
We hebben nieuwe frontjes geplaatst gekregen en de overige delen zijn geverfd. Het is supermooi geworden! Goed werk geleverd!
Plaats:
Deurne
Naam:
Frans en Ria Bouwmans
Geplaatst op:
16-12-2020
Berichtje:
Ook bij ons is het resultaat verbluffend, het is gewoon een nieuwe keuken geworden. Joop heeft goede en duidelijke adviezen gegeven. Patrick is op en top een vakman, zeer accuraat en stipt en ook hij gaf tijdens zijn werkzaamheden nog goede adviezen. Zeer goed team en zeker aan te raden, ook vrienden van ons staan inmiddels als klant geboekt

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Email adres:
Berichtje *:
 
Neem de Captcha code over:
Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.