Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Ontdek de vacature!

Een nieuwe keuken kopen bij ACP

Een nieuwe keuken koopt u bij ACP, de specialist in keukens en inbouwapparatuur. Naast standaard modellen bieden wij ook maatwerk aan. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een maatwerk keuken, dan kijken we samen naar uw wensen en wat er mogelijk is. Uiteraard leveren wij de keuken op locatie af en zorgen wij voor een vakkundige plaatsing.

Klik hier voor het fotoboek: Nieuwe keukens

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden omtrent een nieuwe keuken zijn eindeloos. Afhankelijk van de ruimte, de kleurstelling en uw wensen gaan we kijken wat er mogelijk is. Aan de hand van deze variabelen kunt u uw eigen keuken geheel naar eigen smaak laten inrichten. Dankzij de jarenlange ervaring die ACP met zich meedraagt, kunnen wij u voorzien van een gedegen en onderbouwd advies. Hierdoor bent u verzekerd van een keuken met een lange levensduur. U heeft de vrijheid om uw eigen smaak en stijl terug te laten komen in uw nieuwe keuken. Kiest u bijvoorbeeld voor een landelijke keuken, een design keuken of toch liever voor een open hoogglans keuken? Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuzes.

Leverbaar wanneer u maar wilt

Doordat ACP Keukenrenovaties beschikt over een interieurwerkplaats en spuiterij kan de nieuwe keuken op ieder gewenst tijdstip gemaakt en geleverd worden, mits dit realiseerbaar is in het betreffende tijdsbestek. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van meer informatie over onze producten en diensten. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.