Afspraak maken

Een effectieve oplossing

Laat de folie van één of meerdere keukenkastjes los? Wanneer u dit probleem laat oplossen door ACP, dan kunt u rekenen op een effectieve oplossing. ACP keukenrenovaties beschikt over alle kennis en materialen om uw keuken er weer als nieuw te laten uitzien. Onze professionals kunnen de huidige kleur van de folie op uw keukenkastjes nagenoeg evenaren, waardoor het in de meeste gevallen mogelijk is om uitsluitend de noodzakelijke keukendeurtjes te behandelen. Informeer naar de mogelijkheden!

Een nieuwe uitstraling van uw keuken

Wanneer u last heeft van loslatende folie op uw keukenkastjes, dan zou dit hét moment kunnen zijn om te kiezen voor een nieuwe uitstraling van uw keuken. U heeft zeer veel keuze op het gebied van kleuren. Mocht u echter nog tevreden zijn over de uitstraling, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een kleur die lijkt op uw huidige folie.

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, ACP Keukenrenovaties is u graag van dienst bij loslatende folie van uw keukenkastjes. Neem contact met ons op voor meer informatie en de prijzen, of bezoek de Foliedokter.

Van alle markten thuis Bekijk onze projecten Bekijk alle projecten
Een ogenblik geduld...